FOTBAL  »  Superliga  »  CSM POLI IAȘI - CHIAJNA 3-1

VIDEO CriSTEA! Atacantul a fost decisiv pentru ieșeni și a ajuns la cinci goluri în acest an, 3-1 cu Chiajna

Andrei Cristea a marcat 10 goluri în acest campionat
Andrei Cristea a marcat 10 goluri în acest campionat

Articol de - Publicat duminica, 12 martie 2017 00:00

Atacantul a fost decisiv ieri pentru ieșeni și a ajuns la cinci goluri în acest an.

Succesul obținut luni la Voluntari, primul din 2017, i-a făcut pe ieșeni să privească optimiști duelul cu o altă grupare ilfoveană.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Gazdele se temeau însă de starea gazonului, afectat serios de ploaia bacoviană căzută în Copou cu mai bine de 24 de ore înainte de start, și de jocul ultraofensiv etalat de Concordia în runda precedentă la Timișoara.

Temerile legate de deschiderea cu greutate a lăcatului lui Alexa s-au risip rapid, Cristea deschizând scorul cu o nouă super-execuție din lovitură liberă.

Reușita lui Andrei a mărit apetitul colegului său din avanposturi, Golubovici, care a majorat scorul. Sârbul începând să se trezească după coșmarul Steaua.

Concordia a găsit drumul spre gol în minutul 50 prin Alexandru, care a dat iluzia dinamizării disputei. Cristea a replicat însă după doar 4 minute, fostul golgeter al României arătând că și la 33 de ani a rămas unul dintre atacanții de rasă din Liga 1.

Iașiul a câștigat astfel și se gândește la locurile fruntașe de play-out, iar Chiajna simte răcoarea retrogradării.

"Important este că reușim să înscriem meci de meci. Terenul a fost foarte greu, dar am fost de departe echipa mai bună. E un lucru fantastic pentru noi revenirea lui Golubovici. E bine că și-a recăpătat încrederea și ne ajută"
Andrei Cristea, atacant Poli Iași

csm poli iasi chiajna 3 1

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează