FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI - GAZ METAN 4-2

VIDEO » CS Mioveni a obţinut primele puncte în Liga 1, învingînd Gazul cu 4-2 » Stan cel Mare

Ciprian Tănasă
(dreapta) a fost
cel mai bun jucător
al meciului
Ciprian Tănasă (dreapta) a fost cel mai bun jucător al meciului

Articol de - Publicat marti, 30 august 2011 00:00 / Actualizat marti, 30 august 2011 09:23

Aflat la debutul pe banca argeşenilor, Ilie Stan a adus prima victorie a Mioveniului din acest campionat VEZI AICI REZUMATUL!


Mioveniul a privit timp de patru etape cum adversarele îi scutură plasa, dar contra Mediaşului argeşenii şi-au refăcut golaverajul. Un 4-2 ce a destrămat statutul de favorită al Gazului.

Oaspeţii abia se obişnuiseră cu priveliştea, cînd Săndulescu (4) a pus capul la centrarea perfectă a lui Vasile Gheorghe. Gazul s-a aprins rar, dar şi atunci pîlpîind: Ciprian Petre (19) a şutat de la marginea careului, scos cu greu în corner, iar Bawab a tras milimetric! Atît în primele 45 de minute.

Show în repriza secundă
Reluarea a fost o reeditare a primei reprize. Semn că medieşenii se obişnuiesc greu cu ghetele a fost golul marcat de Tănasă (47), singur în centrul careului de 6 metri, după ce Enache i-a aşezat mingea pe cap atacantului. Tot Ciprian (62) a punctat pentru prima victorie a argeşenilor în Liga 1: i-a ridiculizat în careu pe Ciucă şi Florin Lazăr, apoi a tras perfect la colţul lung. Mediaşul a plecat complet capul în minutul 80, cînd Olteanu a pus doar latul la şutul centrare al lui Tănasă. Radu Zaharia şi Dan Roman au mai spălat ruşinea, dar lui Ilie Stan îi reuşise deja transplantul de dăruire şi voinţă implementat argeşenilor.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
dereu
dereu  •  01 Septembrie 2011, 19:32

blat pe fata gaz metan e o echipa patriota. mioveni face puncte..........gaz metan va recupera pe parcurs....javrelor

gazistu
gazistu  •  31 August 2011, 16:47

CA TA STRO FE......

spartandinamovist
spartandinamovist  •  30 August 2011, 15:46
Postat de suporter25 pe 30 August 2011, 10:27

Mai astea de la mioveni nu va umflati in pene ca nu o sa va salvati asta e clar a fost doar un foc de paie iar legat de prestatia lui gaz metan medias sa nu uitam ca ei au jucat joi un meci cu austria viena pe care cine la vazut l-au dominat de la cap la coada au avut si ghinion dar daca se calificau nu zicea nimeni nimic asa ca mai lasati speculatiile de blat ca nu cred ca e cazu in meciu asta poate cand joaca rapid steaua sau dinamo sau cfr alea fac blaturi ca alea sunt in fata si au putere nu gaz metan care e totusi o echipa mica si nu cred ca ar face blaturi tot ce au castigat anu trecut a fost pe teren iar in europa ligue nu sau facut de ras ca DINAMO au jucat bine in afara de meciuri

numai blaturi vedeti..cu miveni 4-2 ati pirdut dinamo va dat 5 si tot blat ati zis ca e si asta in 5 etape ,pina la sfirsit oare cite blaturi deastea o sa mai faceti ...cred ca multe la cum jucati si ce conducator aveti HODOROBA sau cum lo chema fost bistritean si coleg cu profesionistul de tataia JAN ...aveti grija ca dac mai faceti multe blaturi sar putea sa jucati cu poli si cu bistrita

Vezi toate comentariile (11)
Comentează