FOTBAL  »  Superliga  »  CSMS IAŞI - ASTRA 1-0

VIDEO CSMS Iaşi - Astra 1-0 » Moldovenii sînt în formă! Giurgiuvenii au uitat să mai cîştige în deplasare din august 2014

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 martie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 15 martie 2015 17:27

CSMS Iaşi a învins Astra pe propriul teren, scor 1-0, şi a ajuns la a patra victorie consecutivă.
Astra este fără succes pe teren străin din 24 august, cînd a cîştigat cu 2-0 în Giuleşti, după care au urmat 5 remize şi două înfrîngeri, inclusiv cea de azi.

Giurgiuvenii au început mai bine şi Chiţu a avut prima mare ocazie de gol, după reluarea cu capul din 6 metri pe centrul porţii, acolo unde era plasat bine Grahovac.

Golul a venit cu 14 minute înainte de final, cînd Iulian Bădic a primit o minge de pe partea dreaptă, a preluat şi l-a executat pe Lung Jr.

Vezi VIDEO cu golul lui Bădic

După acest meci, CSMS Iaşi a urcat pînă pe locul 8, cu 24 de puncte, şi este mai aproape ca oricînd de un loc ce-i poate permite să joace în competiţiile europene. Astra este abia a patra în Liga 1, cu 35 de puncte.

VEZI LIVETEXT PARTIDA!

CSMS Iaşi: Grahovac - I. Voicu, Mihalache, Plămadă, Ţigănaşu - Enescu, Mitici, Ciucur, Bădic - Golubovici, Onduku
Rezerve: Caparco, Braga, Ciucă, Markovici, L. Mihai, Boiciuc, Coşereanu

Astra: S. Lung - Gorupec, Oros, Găman, Morais - Seto, Yahaya - De Amorim, Budescu, Chiţu - Fatai
Rezerve: Gavrilaş, Florescu, Ben Youssef, L. Rus, Tembo, A. Ioniţă, Spătaru

Citește și:

Transfer de ultimă oră în Superligă » L-au adus pe noul Compagno: cine e „tancul” de 1,98 metri!
Superliga
Transfer de ultimă oră în Superligă » L-au adus pe noul Compagno: cine e „tancul” de 1,98 metri!
Decizie de ultimă oră luată de UEFA » Ce se întâmplă cu FCSB și Corvinul în preliminarii
Superliga
Decizie de ultimă oră luată de UEFA » Ce se întâmplă cu FCSB și Corvinul în preliminarii
Dinamo și-a ales antrenorul pentru sezonul viitor + 5 jucători confirmați: „A dovedit curaj, dorință și suflet pus în slujba clubului”
Superliga
Dinamo și-a ales antrenorul pentru sezonul viitor + 5 jucători confirmați: „A dovedit curaj, dorință și suflet pus în slujba clubului”

A ales Louis Munteanu? Disputat de FCSB și Rapid, atacantul a fost filmat cântând despre rivală: „Are valoare d'aia mare / Și știu că nu vă convine”

Mihai Pintilii, despre cel mai greu adversar din carieră: „Era un «bighidiu» d-ala mic. Dădeam cu ură în el, dar nu cădea. Dă-te-n... Doamne, iartă-mă”


Comentarii (55)
domodo
domodo  •  16 Martie 2015, 07:07

iar a arbitrat HOTUL SI EXCROCUL DE I.KOVACS!!!probabil ca I.NICULAE NU A MAI DAT PESCHESUL SI...KOVACS A TRAS CU ...IASUL!!!!un dement care nu are ce cauta in arbitraj!!!!

zecs93
zecs93  •  15 Martie 2015, 21:37

Bai ce bun este Napoli asta, eu pe el l-as fi adus in locu lui Stoicanetti.

cracker
cracker  •  15 Martie 2015, 20:19
Postat de msr_ms pe 15 Martie 2015, 18:44

e ceva totusi sa bati petrolul si astra mai ales una dupa alta si sa nu primesti gol de la niciuna. daca nu ma insel cred ca-n aceste 4 etape din retur iasiul n-a primit gol de la nimeni.admirabil,sincer.

Iasul a avut norocul sa joace cu echipe care anterior au jucat impotriva Stelei, si care au fost obosite in meciul cu ei, Astra si Petrolul au alergat mult sa arate ce pot infata Stelei, iar in meciurile de dupa cu Iasiul n-au prea miscat.Galca a preferat sa bage rezervele cu Astra,Dorinel a vrut sa castige un meci cand nu prea conta decat asa pentru cv, si a pierdut unde conta mai mult.

Vezi toate comentariile (55)
Comentează