FOTBAL  »  Superliga  »  FCM TG. MUREŞ - CEAHLĂUL 4-3

VIDEO Cu ochii la comisii » Tg. Mureş s-a impus cu Ceahlăul şi speră să rămînă în Liga 1

Ilyeş (stînga, în duel cu Achim) a înscris şase goluri în acest sezon
Ilyeş (stînga, în duel cu Achim) a înscris şase goluri în acest sezon

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 mai 2012 00:00 / Actualizat joi, 17 mai 2012 23:29

FCM Tîrgu-Mureş speră în continuare la salvarea de la retrogradare, după ce a învins ieri Ceahlăul într-un meci cu 7 goluri.

Deşi sînt pe loc de retrogradare, Mureşenii aşteaptă decizia Federaţiei pentru a afla dacă mai au vreo şansă să joace şi în sezonul viitor în Liga 1. Elevii lui Sabău au intrat motivaţi în teren împotriva moldovenilor şi păreau că au înţeles mesajul tehnicianului, care le-a cerut să lupte pînă în ultima etapă.

VIDEO: Aici ai rezumatul partidei!

Epaminonda Nicu (22) a deschis tabela cu un şut spectaculos în vinclu, iar Ilyes (30) părea că i-a îngropat pe jucătorii lui Costel Enache după ce Villadsen a scăpat mingea din braţe în careul de 6 metri.

Goluri Golubovici
După pauză, tot gazdele au avut iniţiativa, iar Astafei (47) l-a umilit din nou pe goalkeeperul moldovenilor, făcîndu-l pe acesta să introducă mingea în propria poartă. A urmat însă reacţia lui Golubovici (66), care a înscris sec cu capul, bosniacul marcînd la indigo (72) după doar cîteva minute.

"Moţul" a făcut însă două mutări care au închis meciul, pentru că Firţulescu şi Apostu (84) au combinat spectaculos la ultimul gol al mureşenilor, atacantul transferat de la Pandurii reuşind o "foarfecă" de efect. Golubovici (89) a reuşit al treilea gol cu capul în ultimele minute ale meciului, dar a fost prea tîrziu pentru ca moldovenii să mai poată spera la egalare.

Iancu îl salvează pe Sabău
FCM Tîrgu-Mureş s-a distanţat la 6 puncte de Voinţa Sibiu şi are prima şansă să continue şi în sezonul viitor în Liga 1 după ce Marian Iancu a decis să retragă dosarul de licenţiere a timişorenilor. Deşi au existat chiar unele zvonuri care spuneau că Poli nu se va mai prezenta la ultimele meciuri din campionat pentru a le acorda şansa celor de pe locul 3 să promoveze, acest lucru este puţin probabil, patronul timişorenilor considerîndu-l pe Sabău unul dintre cei mai valoroşi tehnicieni din Liga 1.

"A fost un chin în prima repriză, a doua am sperat puţin. Nu reuşim să ne capacităm la meciurile fără miză. Eram salvaţi şi, din păcate, asta s-a văzut în evoluţiile celor mai mulţi dintre jucători" (Constantin Enache, antrenor Ceahlăul)

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (2)
rocko87
rocko87  •  19 Mai 2012, 00:24

Eu am inteles ca o clasare in prima jumatate a clasamentului, inclusiv locul 9, asigura o suma mai mare de bani din drepturile de televizare. Ori banii lui Niculae au fost mai multi in meciul din etapa trecuta si s-or mai fi adunat cativa si la meciul de azi, ori este o autosuficienta in mediocritate a echipei, ma repet, de la prima retrogradare (2004) pana acum inclusiv, fara atac (poate exceptandu-l pe Golubovici) si fara aparare! Ori ne facem si noi echipa la anul ori sper sa retrogradam definitiv decat sa facem act de prezenta in Liga I si blaturi tzaranesti de toata jena in Liga a II-a cand suntem matematic promovati cu vreo 4-5 etape inainte! Si JOS CU TUFELE DE BIROU GEN MESTECANEANU!

alanjoe1881
alanjoe1881  •  18 Mai 2012, 11:44

ce blat ordinar....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează