FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Cu ochii pe golgeterul Slovaciei » Dinamo vrea să îl aducă pe argentinianul Depetris

Depetris a mai evoluat la Athletic de Rafaela (10 goluri în 32 de partide), la Omniworld (2 goluri în 10 meciuri) și la Trencin (74 de goluri în 117 partide)
Depetris a mai evoluat la Athletic de Rafaela (10 goluri în 32 de partide), la Omniworld (2 goluri în 10 meciuri) și la Trencin (74 de goluri în 117 partide)

Articol de - Publicat luni, 27 august 2012 00:00 / Actualizat luni, 27 august 2012 12:35

Dinamo a primit propunerea de a-l achiziţiona pe argentinianul Depetris. Atacantul care a marcat de 9 ori în 7 etape mai este şi în atenţia altor cluburi de Liga 1.

"Cîinii" nu mai au poftă de goluri precum în sezoanele precedente, cu toate că au atacanţi veritabili în lot. Tocmai de aceea diverşi oameni de fotbal sau agenţi FIFA au propus cîţiva jucători ofensivi, catalogaţi drept "interesanţi" de către oficialii din Ştefan cel Mare.

În fruntea listei este argentinianul David Depetris, 23 de ani, un vîrf de 1,85 de metri de la Trencin (locul 6) care trece printr-o perioadă foarte bună în carieră, fiind golgeterul actual al campionatului slovac, cu 9 reuşite în 7 runde.

La ultimul meci, cu liderul Slovan Bratislava (2-2), a înscris ambele goluri ale echipei sale, chiar sub ochii unor agenţi din Spania, veniţi să-l vadă pentru diverse cluburi iberice.

Depetris a fost propus roş-albilor, aceştia au un termen de gîndire, însă jucătorul a intrat şi în vizorul altor formaţii din Liga 1 de la noi. Dinamo are prima opţiune, dar slovacii se grăbesc şi-au transmis că sînt de acord să discute diverse formule de transfer. Ar vrea în jur de 250.000 de euro, mai ales că sud-americanului îi expiră contractul vara viitoare. Şi Depetris ar accepta să joace într-un campionat superior celui din Slovacia, fiind de acord să vină în România.

"Cei care mă critică sînt vînduţi!"
Dario Bonetti a ales adresa personală de Facebook pentru a-şi vărsa ofurile: "Ignoranţa e mama aroganţilor, a prost educaţilor, a paraziţilor! Am adus două trofee nesperate la Dinamo, cu pasiune, cu organizare, cu determinare. Acum, am pierdut cu Metalist, un club de 100 de milioane de euro pe an. E normal, se poate întîmpla, mai ales că noi greşim şi din cauza emoţiei şi tensiunii. Jucătorii mei nu pot să dea mereu 120 la sută, cum a fost în primele meciuri ale sezonului. Cei care spun lucruri rele despre Dinamo iau bani de la cei care se opun schimbărilor, pentru că vor să controleze tot ce se întîmplă la club. Sînt unii care nu mă vor pentru că nu mai decid ei totul, de la vestiar la cine va juca. Eu hotărăsc totul la Dinamo!".

5 vîrfuri are Dinamo în lot, în momentul actual: Dănciulescu, Ţucudean, Andrei Cristea, Alexe şi Axente

12.000 de euro este salariul lunar care l-ar determina pe Depetris să vină în România

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (32)
alekzander
alekzander  •  27 August 2012, 19:25
Postat de giftzwerg pe 27 August 2012, 17:34

Cu ce loaza ca nu averi parale nici sa va achitați datoriile iar din bilete nu se strâng bani nici de anvelope la autocar !?

Cum ai inghitit ceva spus de Becali, cum il ragai. E jenant.

l0gan_1
l0gan_1  •  27 August 2012, 19:24

:)))))iara vrea dinamo sa ia :)))cred ca suntem campioni mondiali la vrem sa luam !!dar cand e vorba de fapte ne facem de ras !!!dinamo sub conducerea lui badea nicu nu mai reprezinta nimik in materie de transferuri si nu numai

alekzander
alekzander  •  27 August 2012, 19:23
Postat de dog_one pe 27 August 2012, 17:31

AVEM NEVOIE DE ATACANTI. ALEXE E SUBTIRE SI NU CONFIRMA CHIAR DACA JOACA MEREU.

Alexe e baba.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează
Close