FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - GAZ METAN 1-1 /

VIDEO Cu Tîrnăcopul prin nisip » CSU Craiova, între două extreme: 15 meciuri fără înfrîngere, trei partide fără victorie

Articol de - Publicat duminica, 15 martie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 14 martie 2015 23:38

CSU nu a reuşit să cîştige în faţa Gazului, pe un teren mizerabil. Oltenii au condus prin golul lui Tîrnăcop, dar au ratat şansa de a se apropia de locurile de Europa.

Legea Karmei se aplică din plin în Bănie! Oltenii s-au încăpăţînat şi ieri să-şi bată joc de fotbal menţinînd gazonul de pe "Extensiv" într-o stare deplorabilă, dar acest lucru li s-a întors împotrivă. Cârţu şi Săndoi au sperat ca adversarii care vor juca pe tărîm oltenesc să întîmpine reale probleme pe terenul care este acoperit mai mult de nisip decît de gazon verde.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Pedeapsa pentru tertipurile olteneşti a venit în minutul 76, cînd Frăsinescu, cel mai utilizat fundaş al lui CSU în acest sezon, a ieşit accidentat după un sprint banal.

Aparenţele înşală
În prima repriză, CSU a făcut mai tot ce a vrut cu echipa Gazului. Bawab, Nuno Rocha sau Vătăjelu au "hărţuit" sistematic şubreda apărare medieşeană, iar golul a venit de pe stînga, din gheata lui Tîrnăcop (16). De precizat ar fi că jumătate din "meritul" golului îl are Pleşca, portarul Mediaşului, care a avut o ieşire caraghioasă.

Autobază stricată?
Autosuficienţa oltenească a fost aspru pedepsită în partea secundă, cînd antrenorul Dan Matei s-a dovedit extrem de inspirat. Acesta l-a schimbat pe ştersul Figliomeni cu Llullaku.

La un sfert de oră după mutare, albanezul a confirmat speranţele de pe margine şi a apărut perfect în centrul apărării oltene, unde a primit o pasă de geniu, de la Tahar. Gazul a egalat şi, culmea!, specialitatea lui Cârţu, defensiva, a fost ridiculizată printr-un gol marcat cu capul chiar de la punctul cu var.

"Am pierdut două puncte mari, deşi am dominat şi am avut mai multe ocazii. E bine că nu am pierdut, ne-am propus să încheiem aşa sezonul, fără înfrîngere" (Ionuţ Tîrnăcop, mijlocaş CSU)

"Nu pot să fiu supărat după acest rezultat şi nu dau vina pe Pleşca la gol, dar mă bucur foarte mult că am reuşit să egalăm" (Dănuţ Matei, antrenor Gaz Metan)

"Am observat că doar jucătorii mei alunecă, pe cei de la Mediaş nu i-am văzut. Poate ai mei nu şi-au ales ghetele cum trebuia" (Sorin Cârţu, antrenor CSU)

655061-csu-craiova-gaz-metan-1-1.jpg

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (6)
gazistu
gazistu  •  19 Martie 2015, 19:05

meci strans. nici nuna nici alta nu sau omorat cu atacul, autobaza la putere!!!

andrei.f
andrei.f  •  15 Martie 2015, 12:52

Una este să stai cu curul în poartă şi să scoţi egal şi altceva este să joci fotbal adevărat. Cât despre înfrângeri, dacă nu arbitra jegu de Avram, Steaua îi dădea bătuta de rigoare Craiovei !

stefan..
stefan..  •  15 Martie 2015, 12:15

Mai putin ne intereseaza referintele de doi lei despre gazon. Alta e problema. Nu se poate spune ca nu avem jucatori de valoare daca ne raportam la restul echipelor din prima liga. Nu avem antrenor pe masura pretentiilor. Un antrenor adevarat (Napoli, de exemplu) face din jucatori anonimi adevarate vedete. Altul fara valoare (Cartu “autobaza”, de exemplu), face din jucatori buni niste anonimi. Mai grav e faptul ca nu sunt semne de vreo demisie din partea lui Cartu.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează