FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - GAZ METAN

VIDEO» Cum ţi s-a părut arbitrajul lui Marian Balaci de la Dinamo - Gaz Metan? Analizează aici prestaţia!

marian balaci
marian balaci

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 octombrie 2010 00:00

Oaspeţii de la Gaz Metan au acuzat aseară arbitrajul lui Marian Balaci din meciul contra lui Dinamo. Aceştia au considerat că penalty-ul la Andrei Cristea a fost acordat prea uşor, iar autorul golului trei dinamovist, Scarlatache trebuia eliminat.

 

1. Minutul 49, scor 1-2. Scarlatache sare la cap cu Liţu, însă îl loveşte pe adversar cu cotul în gură. Atacantul medieşean s-a prăbuşit la pămînt cu buza spartă, însă "centralul" a dictat doar fault, fără a arăta nici măcar cartonaşul galben! La Craiova, rapidistul Herea a fost eliminat doar pentru că olteanul Găman a arătat că îi curge sînge. Vezi AICI faza!

2. Minutul 70, scor 1-2. Andrei Cristea, aflat în duel cu Todea, a reuşit să-l păcălească pe Balaci, agăţîndu-şi piciorul de cel al medieşeanului, care a făcut imprudenţa de a călca exact între picioarele atacantului dinamovist. Arbitrul a dictat eronat lovitură de la 11 metri, iar acelaşi Cristea a marcat pentru 2-2. Vezi AICI faza!

3. Minutul 85, scor 3-2. Liviu Ganea îl ţine evident în careu pe Aganovici, împiedicîndu-l să ajungă la minge. Medieşeanul se prăbuşeşte la pămînt şi se loveşte de Dolha. Deşi se impunea acordarea unei lovituri de la 11 metri, Balaci a lăsat jocul să continue. Vezi AICI faza!

Asistentul a fost contra lor
În minutele de prelungire, Dragoş Iliescu, tuşierul de pe atacul lui Dinamo, i-a oprit eronat pe "cîini". N'Doye a şutat de la 30 de metri, mingea l-a lovit în spate pe Marius Niculae, care se afla în poziţie regulamentară. Vîrful dinamovist scăpase singur cu poarta goală, însă Iliescu a ridicat greşit fanionul, semnalizînd un ofsaid inexistent. Vezi AICI faza!

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (131)
madtim
madtim  •  30 Octombrie 2010, 20:23

Arbitaj bun.

danny_florea
danny_florea  •  30 Octombrie 2010, 20:11

HOTILOR!!!!

miha_love_steaua_gmm
miha_love_steaua_gmm  •  30 Octombrie 2010, 20:08

Bataieee de joc...si rusine !!! Asta a fost...un kkt de arbitru si o echipa... _______ X( nu se poate asa ceva... noi meritam macar un egal !!! Sper ca il exclude din arbitraj pe acest "domn' arbitru" !!!!!! Forza GMM Forza Steaua !!!!!!!

Vezi toate comentariile (131)
Comentează