FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - FC BRAŞOV 1-1

VIDEO Danquah: "Sper ca acest gol să fie un nou început pentru mine"

Danqua, stînga, e la prima reuşită pentru FC Braşov
Danqua, stînga, e la prima reuşită pentru FC Braşov

Articol de - Publicat marti, 16 aprilie 2013 00:00 / Actualizat marti, 16 aprilie 2013 12:23

"Sper ca acest gol să fie un nou început pentru mine", a spus atacantul după meci.

Marcatorul lui FC Braşov în meciul cu FC Vaslui, scor 1-1, Frank Wiafe Danquah, 23 de ani, e la prima reuşită în tricoul galben-negru, dar speră că a fost doar începutul.

Oficialii de sub Tîmpa au întîmpinat ceva greutăţi pentru a-l legitima, pentru că formaţia de la care a venit, FC Chabab, din Olanda, a tergiversat trimiterea cărţii verzi a olandezului.

Vezi aici cele mai importante faze de la FC Vaslui - FC Braşov, scor 1-1

Vîrful trecuse pe lîngă reuşită şi în partidele cu U Cluj şi cu Ceahlăul, cînd intrase din postura de rezervă: "Am fost destul de aproape de a marca şi în meciurile trecute, dar mă bucur că am reuşit acum. Acest gol poate fi un nou început pentru mine şi sper să urmeze şi altele".

Fost junior al lui Ajax şi trecut pe la Newcastle şi Ferencvaros, Danquah spune că s-a acomodat în România şi speră ca evoluţiile sale în tricoul galben-negru să îi repună cariera pe o linie ascendentă: "Cred că Liga 1 este un campionat bun, cu mulţi jucători valoroşi. Îmi place Braşovul, e un oraş frumos, cu oameni prietenoşi. Mă gîndesc să îmi fac treaba aici şi să joc din ce în ce mai bine"

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
qzoom
qzoom  •  16 Aprilie 2013, 13:51

Felicitari pt gol...la mai multe !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează