FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - FC BOTOŞANI1-1

VIDEO De două ori Golazo » Două reuşite splendide au decis un meci influenţat şi de Istvan Kovacs, scor 1-1

Attila Hadnagy a marcat golul egalizator
Attila Hadnagy a marcat golul egalizator

Articol de - Publicat duminica, 22 februarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 21 februarie 2015 22:53

S-a jucat prost în 90 la sută din timp, numai că ce a trebuit să fie spectaculos chiar a fost. Golurile au salvat o partidă fără prea multe sclipiri, însă reuşitele celor două echipe au fost strălucitoare, cum rar se văd în Liga 1.

Primii au marcat medieşenii, cu o fază practic construită pe aproape întreaga lungime a terenului. Pasă Muth, în diagonală, de peste 50 de metri, pînă în banda dreaptă, la Ciprian Petre, acesta i-a aşezat-o lui Cristi Todea pentru centrare, balonul a fost trimis în careu, Roman s-a făcut că îl joacă, a sărit peste el, i-a păcălit pe fundaşii gazdelor, iar Curtean a trimis în plasă, cu mult tact şi sînge rece.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Gaz Metan putea închide meciul la marea ocazie a lui Ciprian Petre, dar Curileac a scos de lîngă bară (66), după care Martinus l-a mai ridiculizat o dată pe Velazquez, a scos o lovitură liberă din lateral, iar schema care a urmat i-a făcut KO pe oamenii lui Dănuţ Matei. Codoban a pasat pe jos în zona punctului de la 11 metri, Hadnagy şi-a sincronizat paşii şi execuţia şi a trimis splendid în plasă.

Penalty refuzat oaspeţilor
Istvan Kovacs a greşit grav în meciul de ieri. În minutul 26, la 0-0, el nu le-a dat moldovenilor un penalty, la un henţ comis în propriul careu de Muth. Martinus a pătruns în suprafaţa de pedeapsă, a tras apoi la poartă, însă balonul a fost blocat cu braţul de stoperul medieşenilor.

Kovacs a apreciat greşit şi a lăsat jocul să continue, în ciuda protestelor vehemente ale oaspeţilor. Pentru Kovacs a fost primul meci în Liga 1 după ce a greşit grav în partida ASA Tg. Mureş - Steaua 1-0.

652730-medias-botosani-1-1.jpg

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
r0bertel
r0bertel  •  22 Februarie 2015, 17:52
Postat de euce pe 22 Februarie 2015, 09:33

de tot rahatul,"gesepisti=ciorangi,la stana lui jiji-ciobanul"da a lovit mana lui Muth,dar s-a sutat din mai putin de 1m,desteptilor....

Un metru de pl am bagat eu in mata,jig0die de gazist.Acolo erau cel putin DOI metri...

gazistu
gazistu  •  22 Februarie 2015, 12:51

Am fost la meci, meciul a fost unul foarte bun, insa nici una nu merita victoria, resultatul este echitabil pt ambele...

vladutz13
vladutz13  •  22 Februarie 2015, 12:30

Oh si socant a gresit iarasi in avansul unor ardeleni.... condusi inca de Horoba? Fiind recidivist ar trebui sa-i dea iar vreo 5 etape.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează