FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - ACS POLI 0-0

VIDEO Debarcarea flaviană » Egalul cu ACS Poli l-ar putea costa scump pe Stoican

Mihai Costea se ferește de o minge, sub privirile lui Mihai Vasile și Bărbuț
Mihai Costea se ferește de o minge, sub privirile lui Mihai Vasile și Bărbuț

Articol de - Publicat sambata, 19 septembrie 2015 00:00

Deși fazele de poartă n-au lipsit, Voluntari și Poli n-au marcat și au încheiat la egalitate, iar Toni Conceicao i-ar putea lua locul lui Stoican.

După 6 înfrîngeri consecutive, Voluntari spera să-și revină cu ACS Poli Timișoara, performera rundei precedente, cînd a învins-o pe Steaua. Însă timișorenii și-au revenit după instalarea lui Florin Marin și au venit la București să ia toate punctele.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Oaspeții au început mai bine, iar Llorente a trimis primul avertisment la poarta lui Balauru (8). Gazdele s-au așezat mai greu în teren, dar au replicat mai tăios, prin Kone, al cărui șut a fost respins de Kirschstein (22).

Cea mai mare ocazie a primei părți a aparținut formației de pe Bega. Elek a luat o acțiune pe cont propriu, l-a depășit pe Balauru, care a ieșit total aiurea, și a trimis în fața porții, dar Hernandez a trimis alături (26).

De la vestiare, ilfovenii au ieșit mai proaspeți și Kone l-a încercat iar pe Kirschstein, dar acesta s-a opus din nou (47). În minutul 70 s-a hazardat și el, ieșind din poartă, dar Costea a trimis puțin alături.

Peste cinci minute și-a creat iar o ocazie, dar de data asta portarul a respins. Nici o formație n-a marcat și s-a terminat așa, ambele rămînînd cu cîte 6 goluri după 11 etape, cele mai slabe atacuri din Liga 1.

Stoican are motive să fie îngrijorat, la meciul de ieri asistînd Toni Conceicao, cel care în România le-a mai pregătit pe CFR, Brașov și Astra.

Ultrașii ilfoveni s-au luat la harță

În primele minute ale meciului, puținii spectatori din tribunele stadionului din Ștefan cel Mare s-au luat la harță. Motivul? Ultrașii de la South Boys Voluntari s-au supărat pe suporterii care cîntau la tobe pentru că aceștia îi împiedicau pe ei să se facă auziți. Membrii galeriei au mers către toboșari pentru a le cere să înceteze, iar lucrurile au degenerat fiind nevoie de intervenția stewarzilor și a jandarmilor pentru a-i calma.

Poli a avut penalty

În minutul 18, la un corner al oaspeților, Daniel Pancu a avut o intervenție asupra lui Melinte. Veteranul ilfovenilor a intervenit prin alunecare fără a atinge mingea, lovind piciorul fundașului advers. Timișorenii au cerut lovitură de pedeapsă, dar "centralul" Robert Dumitru a lăsat jocul să continue, deși reluările TV au demonstrat că se impunea dictarea unui penalty. Arbitrul a greșit și în repriza secundă, în minutul 69, cînd nu l-a eliminat pe Briceag, după ce fundașul ilfovean l-a lovit cu cotul în figură pe Bărbuț.

"Nu știu de ce a venit Conceicao să vadă acest meci, poate a fost doar ca spectator. Eu cred ca echipa e pe un drum bun, nu mai primim gol așa ușor ca înainte"
Flavius Stoican, antrenor Voluntari

"Rezultatul este echitabil, dar nu sînt mulțumit de jocul echipei. Nu știu ce s-a întîmplat pentru că eu consider că am gestionat bine victoria cu Steaua. Voluntari e puternică, trebuie să i se dea încredere lui Stoican"
Florin Marin, antrenor ACS Poli Timișoara

voluntari acs poli 0 0

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
khal_37
khal_37  •  19 Septembrie 2015, 21:55
Postat de Florean Andrei pe 19 Septembrie 2015, 12:03

Incredibil, porcu de arbitru Dumitru a revenit în arbitraj. După ce a anulat trei goluri perfect valabile Stelei, într-un singur meci, cu Astra, rapid a fost readus în arbitraj. RUŞINE !

tovarasul ministru de interne, fosta garda de corp al lui Miron Cozma stie de ce...

dora
dora  •  19 Septembrie 2015, 16:30

Note mari si f mari ptr un meci slab. Elek - 7 - da ce a dat gol...ori Kone de la gazde...

whiteredarad
whiteredarad  •  19 Septembrie 2015, 14:41

Da, acum a fost mai concesiv. Doar ca nu a vazut un penalty,limpede in careul ilfovean,plus o eliminare de manual ( cot in figura,si el si tusarul erau aproape). Si cind ii vad pe unii ca se leaga de Hategan,chiar ma doare capul. Avem arbitri virusati,care arbitreaza tematic, au si greseli din prostie ( mi-e clar asta) , dar si multe chetii premeditate. Robert Dumitru este,clar, unul dintre ei.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează