FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - GAZ METAN 0-1

VIDEO Degete încrucişate » Gaz Metan începe să respire, 1-0 la Piatra Neamţ. Ceahlăul e atacată de proprii suporteri: ”Jucaţi fotbal!”

Radu Zaharia a adus o victorie de 6 puncte pentru Gaz Metan
Radu Zaharia a adus o victorie de 6 puncte pentru Gaz Metan

Articol de - Publicat sambata, 26 aprilie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 25 aprilie 2014 23:46

Gaz Metan începe să respire normal după victoria de aseară de la Piatra-Neamţ. Ceahlăul, în schimb, se scufundă. Meci al suferinzilor, aseară, sub Pietricica. Două echipe atît de vii în toamnă, atît de palide în această primăvară.

Zaharia (18) a speculat somnolenţa lui Ichim şi centrarea perfectă a lui Buzean şi-a marcat, prima reuşită a medieşenilor după 4 etape goale, eşuate. Spectrul diviziei secunde i-a trezit pe moldoveni, dar Golubovici (34), reluare cu capul, şi Constantinescu (45), şut deviat în corner, n-au adus egalarea. Ichim (45Ă1) a fost mai periculos în careul advers, însă mingea trimisă de fundaş cu capul s-a scurs pe lîngă poartă.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Doar ocazii
Nemţenii au continuat atacul, fără rost. Golubovici (47), cap, Pleşca a respins de sub transversală. Cînd portarul Gazului n-a fost pe fază, l-a apărat bara, Chitoşcă (57) nimerind-o, după centrarea lui Dumitraş.

Fără gol de 5 runde, Ceahlăul a căutat şi era să găsească o reuşită în propria poartă. Dar Jovici (63) a fost magistral în două faze-blitz, la reluările lui Tahar şi Florin Dan.

Markus a fost pasager pe teren, lăsîndu-şi echipa în inferioritate numerică pentru un final care l-a găsit pe Pustai cu degetele încrucişate, ţinînd ghinion la ultima fază de poartă a moldovenilor, ce n-a mai schimbat tabela.

585 de minute au trecut de la ultimul gol al nemţenilor în campionat, record negativ înregistrat de echipele din Liga 1 în stagiunea curentă

6 eşecuri consecutive a adunat Ceahlăul în această ediţie, egalînd recordul negativ din 2008

0 victorii bifase Gaz Metan pînă aseară în cele 4 meciuri precedente jucate la Piatra-Neamţ

"Este un impas, ştim ce se întîmplă, nu depinde doar de jucători. Nu vreau să dau din casă, dar nu e doar vina fotbaliştilor, sînt alte probleme. Mergem înainte şi tragem tare ca să terminăm deasupra liniei!" (Gabriel Cînu, fundaş Ceahlăul)

"Dedic victoria soţiei. Am înţeles problemele financiare, mai stăm două săptămîni pînă se rezolvă situaţia. Încă nu sîntem salvaţi de la retrogradare" (Cristi Dulca, antrenor Gaz Metan)

614470-ceahlaul-gaz-metan-0-1.jpg

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
sky_high
sky_high  •  26 Aprilie 2014, 22:35

Vreți să spuneți: ''de proprIII suporteri''.

arcasul
arcasul  •  26 Aprilie 2014, 14:12

Pai nu cred ca a gresit cand a scris Pustai cu8 degetele incrucisate , probabil ca se gandea ca fostul antrenor al Gazului ii tine degetele incrucisate lui Dulca , pentru a pierde si astfel sa revina el pe banca mediesenilor .

dora
dora  •  26 Aprilie 2014, 13:48

cred ca am vazut alt meci...defensiva in frunte cu Cinu - 6 - a fost catastrofala, in schimb mijlocul cu Constantinescu in verva - doar 5 la voi - a dominat partida...puneti note din burta, bai...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează