FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Dezvăluiri de la vestiare! Dialog incredibil între Flavius Stoican şi Istvan Kovacs: "Hai, mai zi-mi, ca să scriu tot în raport"

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 august 2014 00:00 / Actualizat sambata, 23 august 2014 19:44

Antrenorul lui Dinamo, Flavius Stoican, nu şi-a schimbat discursul faţă de Istvan Kovacs nici la mai mult de 12 ore de la finalul meciului împotriva Concordiei Chiajna, scor 0-0. 

"Eu nu am fost foarte nervos, dar acest arbitru provoacă. Greşeli se mai fac, şi în favoarea, dar şi în defavoarea noastră. Nu se poate să mai fie 3 minute de joc şi tu să fii atent la ce scandează lumea.

Şi pe tunel, pe acolo, se comporta de parcă el conducea fotbalul românesc şi lumea. Vrea Istvan Kovacs să iasă în evidenta şi să vorbească lumea de el.

Vă mai dau un exemplu. În Spania, cînd s-a aruncat cu o banană pe teren, Dani Alves a luat banana, a mâncat-o şi a continuat jocul. Nu a făcut mare caz.

Vezi-ţi, bă, băiatule, de treaba ta, de arbitraj şi lasă-ne pe noi! Întrebarea mea e cum s-a analizat el cînd a ajuns acasă.

Lumea a început să scandeze. El a oprit jocul şi eu l-am întrebat de ce o face. El zicea că nu, că opreste jocul. Îmi spunea "Hai, mai zi-mi, mai zi-mi, că scriu tot în raport", a spus Stoican la Dolce Sport.

"Bă, zici că eşti Dumnezeu! Extraordinar, Dumnezeule! Ho, băşitule, numai fiţe ai în tine! Tu eşti arbitru că dai offside de la adversar, leşinatule? Te uiţi zici că eşti miliardar, eşti şi tu patron de club", au fost cuvintele aruncate de Stoican la adresa lui Istvan Kovacs.

Vezi VIDEO cu reacţia nervoasă a lui Stoican

Citeşte şi: VIDEO şi FOTO Scandări xenofobe la Chiajna - Dinamo » Meci întrerupt şi eliminare! Vor urma sancţiuni pentru "cîini"?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (66)
mario_san
mario_san  •  25 August 2014, 17:05

Poate ca a gresit si Stoican insa......nesimtitul asta de arbitru, cu o etapa in urma, la Brasov, acelasi gen de atitudine a avut....a fost pe punctul sa opreasca si acolo meciul.Steagul, are peluza si o tribuna inchise pentru 2 etape. Este un jeg ordinar, nu se lasa pana nu si-o "fura".

viorica1
viorica1  •  25 August 2014, 08:15

Absolut penibil sa dai vina pe arbitru. Echipa nu a jucat NIMIC. Suntem de Liga 2, Negoita ne ingroapa de tot.

reddogsv
reddogsv  •  24 August 2014, 12:46
Postat de dangp pe 24 August 2014, 00:10

Fara suparare, dar asta nu este comportament normal!

E adevarat dar nici sa muncesti cu echipa o saptamana in conditii nasoale si intr-un minut un derbedeu numai pt ca uraste o echipa sa-si bata joc de munca lor. Arbitrii astia sunt mai puternici decat Presedintele tarii!

Vezi toate comentariile (66)
Comentează