FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - DINAMO

VIDEO Dinamo, dezavantajată clar! Arbitrul a acordat un penalty-cadou Petrolului şi a refuzat două "cîinilor"!

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 martie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 30 martie 2014 22:59

Dinamoviştii puteau primi două penalty-uri în meciul cu Petrolul, refuzate de Radu Petrescu!

Centralul a dictat prompt o lovitură de pedeapsă în minutul 3, la intervenţia prin alunecare a lui Ionuţ Şerban la Albin. Uruguayanul a transformat şi a deschis scorul.

Dinamoviştii au cerut două penalty-uri
La 1-1, Lazăr i-a luat faţa lui Hoban şi singur cu Pecanha, a fost tras de tricou de fundaşul "lupilor". Radu Petrescu a făcut semn ca jocul să continue.

O fază mult mai clară de penalty s-a petrecut în ultimul minut al primei reprize. Elton l-a driblat în careu pe Geraldo, iar portughezul, în cădere, a atins mingea cu mîna în careu. Nici de această dată Radu Petrescu n-a reacţionat.

Vezi VIDEO cu fazele

Cum a comentat Ion Crăciunescu la DigiSport:
"La penalty-ul acordat Petrolului a fost fault asupra lui Albin, dar în afara careului. La faza cu Lazăr, dinamovistul e ţinut clar în careu de Hoban, care putea fi chiar eliminat.

La faza cu Geraldo, în momentul în care un jucător plonjează pe direcţia de alergare a adversarului şi atinge mingea cu mîna, e penalty clar".

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (45)
tandd
tandd  •  31 Martie 2014, 09:34
Postat de faile_belix pe 30 Martie 2014, 23:38

uiti de golul anulat aiurea Petrolului, in meciul tur. Ia vezi, e egalitate>?

vezi ca in acelasi meci a dat si dynamo gol si s-a ridicat fanionu,la reluare e cu 3-4m in pozitie regulamentara.In tur singura problema e galbenul lui balgradean in loc de rosu,dar si acolo e destul de discutabil,dar s-o luam ca pe o greseala totusi

robert1205
robert1205  •  31 Martie 2014, 06:48

A fost hotie la drumul mare cu acest arbitru ( 1 penalty dat aiurea pentru Petrolul si 2 lovituri de la 11 m clare pentru Dinamo neacordate toate in prima repriza,recunoscut cu fair-play de Geraldo).

plischi
plischi  •  31 Martie 2014, 06:37

de cate ori trebuie s-o mai comita individul pana cand cei care dirijeaza arbitrajul in fotbalul romanesc isi vor da seama ca personajul asta n-are treaba cu intamplarile de pe iarba?!

Vezi toate comentariile (45)
Comentează