FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - URZICENI 3-1

VIDEO: Dinamo nu a avut nici o problemă cu Unirea » "Emoţii" cu nimeni

Bakaj a făcut cel mai bun meci de cînd a semnat cu Dinamo, marcînd şi primul gol în
Bakaj a făcut cel mai bun meci de cînd a semnat cu Dinamo, marcînd şi primul gol în "oficiale" Foto: Alex Nicodim

Articol de - Publicat miercuri, 13 aprilie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 13 aprilie 2011 00:05

Ca şi în Ghencea, Unirea a exersat şi ieri, pînă spre final, apărarea-bulevard, combinaţiile fără şanse şi atacul cu spatele

Atmosferă relaxată ieri în "Groapă". Doar vreo 800 de fani împrăştiaţi prin tribune, în timp ce din boxe urlau din mii de waţi cum "Nuova Guardia se adună, 15.000 sînt în tribună". Relaş şi pe teren. Ca şi cu Steaua, Marian Pană şi-ar fi zis că nu e rost de puncte. Fără "Mucles" Apostol, Unirea s-a speriat cînd a avut prima ocazie, iar Bălgrădean l-a blocat pe Ioniţă (4). Chiar şi cu rezervişti precum Mehmedovici, Mărgăritescu, Bălgrădean, Vlad Munteanu, Dinamo n-a mai avut probleme vreo 75 de minute!

"Cîinii" liberi
După două ratări ale lui Dănciulescu şi Alexe, amîndoi singurei cu Curcă, Mehmedovici (19) a bifat primul gol în Liga 1. Apoi, din penalty, "Corbul" a făcut 2-0. Era minutul 27 şi Umbra Urziceni putea arunca prosopul. "Băi, în «Onoare» cu voi! Dacă mai aveţi onoare!" se striga din tribună. Pînă la pauză, pe rînd, Cătălin Munteanu (31), Bakaj (35), Alexe (bară, 43) s-au jucat cu ocaziile, în timp ce Unirea nici n-a contat.

Şi tu, Mihalcea?!
La reluare, nimic nou. oaspeţii jucau "mima" în apărare, iar dinamoviştii, conduşi de impetuosul Bakaj, ratau din toate poziţiile. "Băi nătărăilor, daţi gol!" urlau amuzaţi fanii. Oops! Dinamoviştii moţăiau, credeau că s-a terminat meciul. I-a trezit o combinaţie braziliană Rusescu - Mihalcea (82) şi s-a făcut 2-1. Galeria s-a trezit: "Demisia!". Rusescu, scăpat singur, a fost oprit providenţial de Găman, iar Bakaj, omul meciului, a pus punct, abia în prelungiri, "emoţiilor". Măcar pînă la meciul cu Oţelul!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
star01
star01  •  13 Aprilie 2011, 11:14

mda,numai ca la 2-1 au uitat "bruma de fotbal pe care o stiu"...noroc cu gaman!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează