FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - DINAMO 3-3

VIDEO: Dinamoviştii cred că au scăpat printre degete victoria cu Oţelul: "Erau morţi, puteam să-i băteam"

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 aprilie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 16 aprilie 2011 22:04

Dinamoviştii s-au declarat dezamăgiţi de rezultat, convinşi fiind că ar fi putut cîştiga la Galaţi pe final

Remiza de la malul Dunării nu i-a entuziasmat pe roş-albi, deşi a fost obţinută în condiţii dramatice. La final, "cîinii" s-au dus să salute galeria, apoi se lamentau între ei: "Bă, dacă mai dura cinci minute măcar, îi băteam p-ăştia. Abia mai stăteau în ghete!". "Punctul ăsta poate să ne ajute doar pentru locul patru. Recunosc că am egalat cu şansă, dar dacă mai erau cîteva minute, puteam cîştiga. Cei de la Oţelul erau căzuţi!", a spus şi Ioan Andone.

Ştefan Bărboianu a fost pe aceeaşi lungime de undă: "Am sperat tot timpul că putem reveni, iar după ce a marcat Ţucudean, am fost convins că egalăm. Puteam să şi cîştigăm, dar, avînd în vedere cum a decurs jocul, trebuie să fim mulţumiţi". Căpitanul Dragoş Grigore a punctat: "Am arătat tărie de caracter şi că avem un grup unit. Şi mai bine ar fi fost să luăm toate punctele. Abia la final vom vedea cît ne ajută remiza asta".

"Am simţit o bucurie imensă cînd am văzut mingea în poartă. Prin această revenire am demonstrat că Dinamo are forţă. Acum aşteptăm Steaua, vrem neapărat s-o batem"
Dragoş Grigore, fundaş Dinamo

"Vă mai miră ceva la Dinamo? Ăştia sîntem, o echipă imprevizibilă. La 1-1, aşteptam să nu facem prostii prin apărare, iar pe final să forţăm victoria"
Ioan Andone, antrenor Dinamo

"Nu mă bucur că am marcat eu, ci că am scos un rezultat de egalitate cînd doar noi, cei din teren, mai speram că putem întoarce soarta meciului"
Cătălin Munteanu, mijlocaş Dinamo


Moţi s-a certat singur
Cosmin Moţi a greşit grav la golul de 3-1, pasînd neglijent înapoi şi prilejuindu-i lui Pena să marcheze. La final, se certa singur, urlînd pe tunelul ce duce la vestiar. A fost mustrat şi de Andone, dar pe un ton părintesc. "În tur, Cosmin n-a avut meciuri prea bune, dar în 2011 a jucat extraordinar. N-avea voie să rişte la acea fază, a făcut o greşeală copilărească pe care nu o va mai repeta", a zis Ando. "Ce să mai zic la cîte am făcut în meciul ăsta?!" a fost singura reacţie a lui Moţi la final.

Fără suspendaţi în Ghencea
Andone s-a temut ieri ca nu cumva să rămînă fără vreun om important pentru partida din Ghencea, de lunea viitoare. Dragoş Grigore, Djakaridja Kone, Cătălin Munteanu şi Ştefan Bărboianu, dintre cei care au fost pe teren cu Galaţi, erau la un singur cartonaş galben de suspendare. Ieri, nici un dinamovist nu a fost avertizat, singurul om al partidei care a văzut "galben" fiind gălăţeanul Pena pentru că şi-a scos tricoul după ce a marcat.


Balaj i-a oferit flori lui Prodan :)
Înainte de startul partidei, fiecare jucător şi arbitrii au primit flori pe care să le ofere domnişoarelor din tribune. Fotbaliştii şi asistenţii Szekely şi Nicoară s-au îndreptat spre tribune, însă Cristi Balaj s-a ţinut de poante. S-a dus în dreptul cabinei observatorilor, acolo unde se afla Daniel Prodan, şi i-a întins acestuia floarea, spre amuzamentul oficialilor. Prodan i-a mulţumit amabil, apoi l-a pupat pe obraz pe Balaj.

Inbox:
- Zie Diabate a fost certat de antrenori după primul gol al Galaţiului, marcat de Antal. Ivorianul l-a pierdut din marcaj pe mijlocaş, care a rămas singur cu Bălgrădean.
- Roş-albii nu au fost susţinuţi de la tribuna oficială de nici un şef. Nicolae Badea şi Cristi Borcea au fost prinşi cu afaceri şi nu au putut ajunge la Galaţi.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (9)
luk_robert
luk_robert  •  18 Aprilie 2011, 10:06
Postat de teleghidat pe 17 Aprilie 2011, 11:58

s'a vazut ca imediat dupa finalul partidei toti galatenii erau intinsi pe gazon...erau si 2 dinamovisti :)..pana una alta otelul a castigat un punct pe greseli personale...

Si voi ati dat 2 goluri pe greseala noastra

forza.otelul
forza.otelul  •  18 Aprilie 2011, 09:33

lasati-o mai moale ca puteati sa ne bateti ... dupa golul egalizator, in prelungiri, v-ati intors cu totii in jurul careului de 16 metri, ati bagat imediat autobaza

ciocaneanu
ciocaneanu  •  17 Aprilie 2011, 21:48

Otelul s-a retras nepermis dupa al treilea gol. Un motiv ar fi oboseala fizica si psihica, altul ar fi replica dinamovistilor care au avut singe sa iasa la lupta chiar daca situatia parea fara speranta. Ca Otelul e echipa mica si cuminte, etc. asta e psihologie de bucatarie. Cita vreme l-a avut pe Dan Petrescu antrenor, Urziceniul era o forta si avea destul tupeu sa se ia de piept cu oricine.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează