FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - DINAMO 2-2

VIDEO Dinamoviștii s-au revoltat după scandalul de la finalul meciului cu CSU Craiova: "A vrut să-l lovească pe Bokila și m-a lovit pe mine! Erau 70 de oameni pe culoar"

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 septembrie 2017 22:00

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al lui Dinamo, a vorbit despre scandalul de la finalul meciului CSU Craiova - Dinamo 2-2, relatând cum a fost lovit de unul dintre jucătorii olteni. 

"Eu fac așa mereu, adică mereu îmi aștept jucătorii înainte să intre la vestiare, pe tunel. Bokila a avut un dialog cu un jucător de la Craiova, eu eram cu spatele și un alt jucător de la Craiova, care probabil a vrut să-l lovească pe Bokila, m-a lovit pe mine, după care s-a creat acel meleu, cu toți jucătorii.

M-am enervat și eu până la urmă, pentru că eu nu voiam decât să discut cu jucătorii, nu doream să mă cert cu nimeni.

Din păcate, la Severin, rivalitatea sportivă dintre cele două echipe a depășit de mult limitele bunului simț. Ca să nu mai spun că la pauză erau 70 de oameni pe culoar, între cele două vestiare, penibil!", a declarat Ionel Dănciulescu, conform TV Digi Sport.

VIDEO cu scandalul de la finalul meciului de la Severin

Citește și: Scandal după CS U Craiova - Dinamo, la intrarea pe tunelul de la vestiare » Bokila și Dănciulescu, printre protagoniști

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
1917554465234186
Silviu Nick  •  21 Septembrie 2017, 01:23

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1917554465234186
Silviu Nick  •  21 Septembrie 2017, 01:08

Am fost la meci, chiar in tribuna 0. Cand a fost eliminat, Costache de la Dinamo, fotbalistul cu cocoasa, i-a injurat ca la usa cortului pe spectatorii de la tribuna zero si tribuna VIP. Referitor la derbedeul de Bokila a aruncat cu apa in spectatorii de la tribuna zero, care tocmai paraseau stadionul. Eu personal consider ca fotbalistul de culoare ar trebui sanctionat drastic. In concluzie, Danciulescu ar trebui sa recunoasca faptul ca are in lot niste golanasi needucati si sa se ocupe de reeducarea lor, iar a nu faca pe victima.

legoolas
legoolas  •  18 Septembrie 2017, 23:35
Postat de Calm Arius pe 18 Septembrie 2017, 10:48

HOTII DE POLITAI NU SE DEZMINT..AU VENIT CU AUTOCAR CU MASINA DE POLITIE INAINTE...TOT ACEEASI MANIERA MOSTENITA LA CLUB TREBUIAI DESFIINTATI IN 89...TOT CU ARBITRI SI ALTE SUSANELE... ODATA SI ODATA VOR INTRA SPECTATORII PE TEREN SI II VOR JUCA IN PICIOARE..PREA MULT AU FURAT SI EI SI STEAUA!

Lasa ca nu au venit in duba de Jandarmerie, ca acum 20 de ani... Autocarele echipelor de fotbal, sunt escortate in ziua meciului catre stadion de minim un echipaj de Politie. Asta nu e o noutate pentru mine, pentru tine vad ca este.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează