FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA - STEAUA 0-2

VIDEO Doamna Chiajna şi Steaua nemanierată » Echipa care bătea cu 4-2 pe terenul lui CFR a fost ieri de nerecunoscut

Martinovici nu mai jucase de la partida cu U Cluj, pe 13 martie
Martinovici nu mai jucase de la partida cu U Cluj, pe 13 martie

Articol de GSP - Publicat marti, 08 mai 2012 00:00 / Actualizat luni, 07 mai 2012 22:54

Roş-albaştrii au cîştigat din două faze fixe la care oamenii gazdelor care ar fi trebuit să facă marcaj au dormit în ghete. Fundaşii lui Reghe, în frunte cu Doru Bratu, au fost penibili mai ales în finalul confruntării.

7 mai 2012. Steaua '86 îşi trăieşte clipele glorioase în munţi, la Cheile Grădiştei, în timp ce, la 200 de kilometri distanţă, echipa actuală se zbate să rămînă în lupta pentru titlul în care doar Gigi Becali se încăpăţînează să mai creadă.

GALERIE FOTO AICI!

Injectaţi de strigătul tribunei, "Sevilla, Sevilla!", steliştii actuali au început tare. Tănase şi Rusescu au avut primele tentative la poarta lui Niţă, dar golul a venit pe filieră defensivă. Bourceanu a centrat din corner, iar bulgarul Iliev a trimis, supersonic, pe spate, direct sub "transversală". Era minutul 7, cifra magică şi în calendar. Acelaşi cuplu Bourceanu - Iliev a contribuit şi la faza în care stoperul ar fi reuşit "dubla", dacă tuşierul Şovre ar fi validat execuţia lui "Vali".

Chipciu sinucigaş
Chiajna a ieşit la joc, dar "ghiuleaua" lui Filip a trecut pe lîngă (19). Steaua a preferat să strîngă liniile şi datorită semnelor lui Stoichiţă, care a îndemnat la calm. Ilfovenii puteau restabili egalitatea (34), însă mingea trimisă din lovitură liberă de Iordache a mîngîiat bara împietritului Tătăruşanu. Cînd bucureştenii deţineau controlul, Chipciu şi-a pierdut cumpătul şi a avut o intervenţie barbară, fiind eliminat.

Stoichiţă l-a schimbat pe indolentul Bălan, omul care nu ştia ce s-a întîmplat pe 7 mai 1986, şi l-a băgat pe Tatu, iar brazilianul a reuşit o fază adevărată, însă Rusescu nu a putut relua în poartă din cîţiva metri. La scurt timp după, Paulinho a ratat dintr-o poziţie favorabilă. Steliştii au continuat să fie periculoşi la fazele fixe, dar Nikolici şi Martinovici s-au încurcat la doar cîţiva centimetri de poarta lui Niţă.
Steaua a dat lovitura în minutul 73, cînd Bourceanu a oferit din nou o centrare perfectă, iar Martinovici a înscris cu capul.

Reghecampf a luat foc pe margine şi i-a acuzat pe stelişti că nu au dat mingea afară la o fază în care mai mulţi jucători de-ai săi aveau probleme medicale. Pînă la final, Stoichiţă a revoluţionat Steaua şi a trecut la sistemul cu cinci fundaşi, iar uriaşul Nikolici a trecut închizător. Betonaţi, roş-albaştrii au acceptat bucuroşi dominarea gazdelor, o formaţie cu mult sub ce a arătat în acest retur de campionat.

min 8 » Vezi AICI golul marcat de Iliev
min 72 » Vezi AICI golul marcat de Martinovici
min 85 » Vezi AICI ratarea incredibilă a lui Tatu

"M-a impresionat Tănase, nu credeam că poate alerga atît de mult. Arbitrajul a fost corect, cu excepţia erorii lui Şovre. A greşit, am avut gol valabil!" (Mihai Stoica, manager general Steaua)

"MM mi-a zis înainte de meci că o să marchez! Ce suspiciuni să fie? Habar nu am ce a fost pe 7 mai, scuze! Cupa Campionilor? Ok, foarte frumos" (Valentin Iliev, fundaş Steaua)

"Mai bine le-aş fi dat foc banilor decît să-l iau pe Tibi Bălan! De «roşul» luat de Chipciu îmi pare rău, e rău că el e suspendat cu Ceahlăul, deşi n-am emoţii" (Gigi Becali, patron Steaua)

"Chiajna a jucat diferit decît în toate meciurile pe care le-a mai avut în 2012. Adică mai prost decît în toate" (Basarab Panduru, antrenor)

"Am profitat de toate breşele adversarului. Rămînem în partea de sus a clasamentului, acum să vedem cît de sus putem să ajungem" (Mihai Stoichiţă, antrenor Steaua)

"Nu se poate să bănuiţi acest meci de ceva necurat! Voi chiar n-aveţi pic de respect?! Cum puteţi să pomeniţi aşa ceva?!" (Mihai Stoica, manager general Steaua)

Ce zisese Becali înaintea meciului de la Chiajna:
"Reghecampf va juca fără răutate, că nu e el omul care să muşte mîna care l-a hrănit. Nu uită c-a jucat la Steaua!"
"Am vorbit cu Reghe, i-am zis să joace ca în meciul cu Dinamo, fără Rocha"

Cum a comentat Gigi după meci:
"Chiajna e echipă bună, nu uitaţi c-a bătut liderul la Cluj cu 4-2! Bine c-am cîştigat, altceva nu mai contează. Ne vom bate cu CFR pînă în ultima etapă!"

ALTE ŞTIRI DE LA MECI:

"Terminatorul" Krumov
Latovlevici a fost aseară noua victimă a lui Krumov. Fundaşul bulgar de la Chiajna l-a atacat dur pe Iasmin, în minutul 10, şi stelistul a mai rezistat doar un sfert de oră pe teren şi a cerut schimbare din cauza durerilor de la gleznă. Krumov, 26 de ani, l-a lovit pe Cătălin Munteanu în jocul cu Dinamo (1-3), de acum trei săptămîni, şi "Cap de zmeu" a devenit indisponibil pînă la sfîrşitul sezonului.

Îl rugase să nu faulteze!
Chipciu a avut atacul care i-a cauzat eliminarea din minutul 35 exact în faţa băncii de rezerve a Stelei. Stoichiţă tocmai ţipa "Fără fault! Fără fault!", fără să-l împiedice pe jucătorul lui să-l lovească din spate pe Guilherme. Şi Chipciu, şi Mihai Stoica, de pe bancă, au protestat, însă Augustus Constantin a luat decizia corectă acordînd cartonaşul roşu.

Enervaţi de Bălan
Stoichiţă a făcut prima schimbare cu Pîrvulescu în locul accidentatului Latovlevici şi pe a doua tot pînă la pauză, Tatu pentru Bălan, care juca foarte slab, pierdea des mingea şi fusese deja atenţionat de pe bancă. Tibi a apucat să încaseze şi un cartonaş galben şi va fi suspendat cu Ceahlăul, joi. Şi Bourceanu e în aceeaşi situaţie, adică va sta contra nemţenilor.

Ameninţaţi de suporteri!
Galeria Stelei a scandat "Cu Dinamo vrem în Ghencea să jucăm!". Becali are de gînd să mute pe Naţional Arena derby-ul din penultima etapă a sezonului, pentru o reţetă financiară mai bună, facilitată de capacitatea dublă a noului stadion. Ultraşii au ameninţat clubul: "Dacă-n Ghencea nu jucaţi, veţi fi mereu suspendaţi!".

RATAREA ANULUI: "Urăşte golul!"
Tatu, brazilianul pe care suporterii Stelei îl huiduie la fiecare meci din cauza ineficienţei lui, a mai produs şi aseară un moment halucinant: cu poarta în faţă, a trimis mult pe lîngă din 6 metri. Becali a interpretat episodul drept un prilej de laudă pentru sud-american: "Tatu urăşte golul! Dacă are mingea pe linia porţii, el o scoate, n-o bagă! Dar el face munca a trei jucători. Vezi cît de important e doar cînd nu-l ai".

Inbox
- Chiajna l-a pierdut chiar în startul jocului pe Viorel Dinu, care a făcut o întindere în zona muşchilor inghinali.
- Mihai Costea n-a prins nici măcar banca de rezerve. După 2-1 cu Petrolul în runda trecută, Becali anunţase că Florin, fratele lui, nu va mai juca în acest sezon.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (211)
mirrorman
mirrorman  •  09 Mai 2012, 10:48
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Da,mulțumesc,am sesizat și eu...din nebăgare de seamă...nu prea stau să le dădăcesc,scriu și eu mai repejor...cred că din asta nu se moare!

vmdaniel
vmdaniel  •  08 Mai 2012, 17:30

DACA BATEA CHIAJNA SAU FACEA EGAL CU STEAUA SAU CU DINAMO ,PRODANCA NU MAI IMPRESARIA PE NIMENI DE LA ACESTE ECHIPE! DE CE CREDETI CA LA SHIMBAT REGHE PE ROCCEA CU DINAMO SI CU STEAUA NU A JUCAT?

vampirash
vampirash  •  08 Mai 2012, 17:15
Postat de ticutroya pe 08 Mai 2012, 14:02

Unul dintre cele mai ordinare blaturi vazute in ultimii ani . Fara nici un fel de perdea , fara nici unfel de rusine , totul la vedere stiiid ca sunt protejati de mafia bolsevica din lpf si frf . Cand vezi asemenea meciuri iti vine sa vomiti !

alooo. sefu...sa inteleg ca dupa tine, steaua nu avea voie nici in ruptul capului sa castige acest meci, doar ca sa fiti voi multumiti...andone cum de a castigat cu dinamo??? ala a fost blat??? vai de penele tale, mai bine ai tine gura inchisa....

Vezi toate comentariile (211)
Comentează