FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - PANDURII 1-1

VIDEO Dore spune că nu va fi copia lui Bokila, dar vrea să devină golgeter: "Cel mai bun din România"

Articol de - Publicat miercuri, 31 iulie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 31 iulie 2013 01:58

Încă de la prima sa apariţie în Liga 1, Ferebory Dore a impresionat, reuşind să înscrie în meciul cu Pandurii, scor 1-1.

Vîrful de 24 de ani e văzut ca "noul Jeremy Bokila", dar congolezul de 1,91 metri, care a evoluat 35 de minute luni seara, nici nu vrea să audă de comparaţie: "Nu am venit să înlocuiesc pe nimeni, în nici un caz pe Bokila, pentru că eu nu vreau să fiu copia nimănui! Nici nu-l cunosc, doar ce-am auzit de el. Mie îmi place Eto'o, dar nici pe el nu-l copiez. Vreau să arăt că pot fi cel mai bun atacant din România, atît!".

Claudiu Keşeru i-a recomandat România, cei doi fiind colegi la Angers, unde au făcut pereche în atac, iar africanul i-a servit 7 pase decisive orădeanului în sezonul precedent. "E prima oară cînd plec din Franţa, aveam ceva emoţii, însă o să încerc să mă adaptez rapid, mai ales că băieţii sînt foarte OK. Şi, în plus, mulţi vorbesc franceza. Keşeru a fost un supercoleg, mi-a vorbit frumos de România, avea dreptate. Am petrecut trei ani fantastici alături de el", a mărturisit Dore pentru GSP TV.


"Debut extraordinar pentru mine, îi mulţumesc domnului Contra pentru încredere. Iar atmosfera asigurată de suporteri e de-a dreptul electrizantă. Se poate compara cu marile stadioane din Franţa"
Ferebory Dore, atacant Petrolul

11 goluri în 105 meciuri a înscris Dore pentru Angers în perioada 2009-2013

"Mai cuminte decît Jeremy"
Comparaţia cu fugitivul Bokila a venit din start, însă cei ce-l cunosc deja pe Dore spun că diferenţa dintre ei apare în afara gazonului. "Ca stil se apropie în joc, pe teren, doar atît. Dore e mai paşnic, nu face pe grozavul, să alerge cu steagul sau să impresioneze femeile din tribune şi din cluburi", spun ploieştenii.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
basexu
basexu  •  31 Iulie 2013, 23:04
Postat de ceaces pe 31 Iulie 2013, 08:32

o dat si paluga asta un gol si gata sa riti toti ga(o)zarii in sus

Dupa nickname esti spoitor, dupa gandire un biet idiot.

alepetrolul
alepetrolul  •  31 Iulie 2013, 12:10
Postat de ceaces pe 31 Iulie 2013, 08:32

o dat si paluga asta un gol si gata sa riti toti ga(o)zarii in sus

Nu stiu unde vezi tu ca au sarit petrolistii in sus. Mai bine stai pe piedestalul vostru acolo decat sa intri si sa improsti cu noroi pe articolele altora. Am observat ca pe majoritatea articolelor steoile sunt primii care intra cu arogante, injurii, jigniri...eeh educatie a la mimi, clanul becali, anamaria,etc...

gabrielngi
gabrielngi  •  31 Iulie 2013, 11:56

momentan e cuminte, pana prinde gustul vietii de noapte din romania :))

Vezi toate comentariile (11)
Comentează