FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - CEAHLĂUL 3-1

VIDEO Dulca bagă gaz! » Dulca mai bifează o victorie cu Gaz Metan: 3-1 cu Ceahlăul

Articol de - Publicat duminica, 27 octombrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 26 octombrie 2013 23:54

Mediaşul continuă seria uimitoare de rezultate pozitive şi-i administrează Ceahlăului cea mai dură înfrîngere din acest sezon.

Cristi Dulca trebuie să fi descoperit vreo poţiune magică de şi-a înviat elevii dintr-o dată! Gazul începuse prost sezonul, ca o formaţie greu de salvat de la retrogradare, şi nu mai seamănă deloc cu echipa imposibil de învins în care a transformat-o tehnicianul care vineri a împlinit 41 de ani. A bifat a 10-a partidă la rînd fără eşec, în campionat şi în Cupă!

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Progresul formidabil e arătat de fiecare jucător în parte, nu doar de linia de clasament excelentă. Ceahlăul a condus cu un gol al lui Golubovici şi Mediaşul a întors scorul cu două goluri ale căror autori au împreună 69 de ani! Florin Dan a egalat, apoi căpitanul Todea a marcat formidabil, un "şiret" care a catapultat balonul peste Jovici.

Magia alb-negrilor nu se terminase. Celălalt închizător al lui Dulca, Aymen Tahar, a inventat şi el o reuşită fantastică: la o pasă lungă a lui Frăsinescu, algerianul a lobat mingea sub bară, lovind-o direct din aer. Goluri mai frumoase şi 19 puncte după 12 partide, mai multe decît şi-ar fi imaginat cineva pentru ardeleni.

Gol anulat eronat!
Ceahlăul a fost dezavantajată de o decizie a arbitrilor. Asistentul Timar a semnalizat ofsaid la un gol al lui Jula, deşi atacantul se afla în poziţie regulamentară. Scorul era 1-1, deci nemţenii ar fi revenit în avantaj cu acel gol. Cum a decurs faza: Jula a primit o pasă de la 30 de metri, a preluat şi a înscris, însă arbitrul a ridicat greşit fanionul.

592510-medias-ceahlaul-3-1.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
gymd
gymd  •  27 Octombrie 2013, 14:00
Postat de fcd18 pe 27 Octombrie 2013, 10:25

Ce înseamnă răbdarea. Deşi nu îl suport, felicitări lui Ioan Horoba, dar şi celorlalţi din conducerea Gazului, pentru inspiraţia de a nu-l demite pe Dulca.

nici eu nu il suport, dar omul asta cred ca e singurul din liga 1 care are rabdare la antrenori,( vezi cazul Pustai sau Multescu, daca nu il luam noi fi sigur ca si-akum era la Gaz Metan) dar cu Pustai sa scos Horoba

gymd
gymd  •  27 Octombrie 2013, 13:59

sa vedeti voi ca Mediasu va ocupa un loc de cupa europeana, e pe locul 5 akum, plus ca este angrenata si in Cupa Romaniei, bravo Dulca, doamne ce imi place de acest antrenor, pe unde a fost a facut treaba, imi aduc aminte ca l-au demis aia de la Delta Tulcea cand era pe locul 2 adika loc promovabil, l-au demis si au adus unu care nici mama a 2 omida nu a adus si au ratat promovarea, dupaia episodul Vaslui, poate cea mai buna din cariera lui cand putea lua campionatul dar porumbul cum e taran din lanul de porumb l-a demis imediat dupa un 1-1 (cu CFR parca), dar probabil daca va prinde Europa League va fi detronata accea perioada din Moldova

bibiloiu
bibiloiu  •  27 Octombrie 2013, 10:40

Echipa muncitoare , disciplinata , joc frumos , antrenor competent si cu mult bunsimt = G.M BRAVO !!!!!!!!!!!!! ASTA INSEAMNA PROFESIONISM .

Vezi toate comentariile (4)
Comentează