FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TG. MUREȘ - CFR 0-0

VIDEO Dulce-acrișor » O primă repriză spectaculoasă, a doua săracă în fotbal: ASA Tg. Mureș - CFR 0-0

Cristian Lopez (stînga) nu a mai marcat aseară și a rămas cu 5 goluri în acest sezon
Cristian Lopez (stînga) nu a mai marcat aseară și a rămas cu 5 goluri în acest sezon

Articol de - Publicat sambata, 26 septembrie 2015 00:00

ASA și CFR s-au ținut în șah, fără ca vreuna dintre cele două echipe să poată da celeilalte lovitura decisivă.

Frumos e fotbalul cînd sînt ocazii de poartă și atitudine pe teren! Două dintre cele mai tari echipe din Liga 1 actuală, două formații de la care ai pretenții să te uiți cu plăcere la meci, ASA Tîrgu-Mureș și CFR Cluj au dat drumul la treabă, aseară, din start.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Fără prea multe invitații sau tatonări. Gazdele au deschis balul în minutul 7, cînd Manolov a pătruns pe dreapta, Marc a venit la întîmpinare, fără să atace imprudent, bulgarul a reușit să centreze, doar că Dedov a greșit preluarea și Goian a fost salvator. Cînd Mureșan se pregătește să șuteze din lovitură liberă, portarii își fac semnul crucii, dar Traian Marc (16) a respins șutul violent al lui Gabi de la 32 de metri.

Clujenii n-au fost timizi, au ripostat, iar Beleck (19) a nimerit bara, după o centrare a lui Nouvier. Pînă și impreciziile au fost spectaculoase: Golanski (30) era să-și dea un autogol de toată frumusețea, trimițînd balonul peste transversală. Bejan (38) a respins nemțește, pedepsind timpul irosit de Jakolis în momentul cînd a ajuns unu la unu cu Stăncioiu.

Repriza s-a încheiat cu șutul tare și-n plopi al lui Mureșan, dintr-o lovitură liberă de la marginea careului, "lunetistul" preferînd distanțele de peste 25 de metri.

Cealaltă față a meciului

Urît e fotbalul cînd nu sînt oportunități reale de a marca! Pe teren s-a muncit, nu-i vorbă, însă n-a mai fost nimic notabil, care să țină respirația suporterilor. Cu trecerea minutelor, clujenii, oaspeți, au gîndit că un punct e suficient pe terenul mureșenilor, așa că s-au concentrat pe defensivă.

Dican nici n-a mai făcut a treia schimbare, a gîndit italienește. Iar roș-albaștrii au vrut, dar n-au putut, s-au lovit de zidul "feroviar". Singura fază aprinsă s-a petrecut în minutul 90Ă3, dar Marc a respins sigur de sub transversală la "torpila" lui Mureșan. Și asta a fost tot.

Fază la două capete

În minutul 33, după o degajare eșuată a lui Mureșan, mingea a ajuns în careul gazdelor, iar Stăncioiu a sărit să prindă o minge, dar l-a și lovit cu genunchiul în spate pe Cristian Lopez, care, inițial, l-a incomodat pe adversar. Arbitrul Balaj a luat o decizie ciudată, lăsînd jocul să continue. Nu a dat nici fault în atac la Cristian, dar nici penalty la intervenția lui Stăncioiu.

"Mureșul a rămas la fel de puternică. E bun și punctul obținut. Nu știu dacă a fost penalty, dacă nu s-a dat..."
Claudiu Voiculeț, mijlocaș CFR Cluj

"Ambele echipe au arătat un fotbal frumos, cu multe ocazii, dar rezultatul a fost echitabil. Ca părere personală, eu zic că se putea da penalty, dar nu mai comentez că nu vreau să apar pe la comisii"
Lucian Goian, fundaș CFR Cluj

"Rezultat just. Eu zic că a fost un spectacol agreabil. S-a jucat alert. ASA e valoroasă, ajunge ușor în fața porții. N-am văzut faza în care se reclamă penalty și nici n-am vorbit cu Cristian"
Francisc Dican, antrenor CFR Cluj

"Clujul are o echipă bună, ne-a pus probleme, dar remiza e echitabilă. Echipa mea stă bine cu moralul. Eu sînt mulțumit de băieți și ne gîndim la muncă"
Cristiano Bergodi, antrenor ASA

150este numărul de meciuri strînse în Liga 1 de către Brandan, al 7-lea stranier ce bifează acest număr în campionatul intern

3 remizeși două eșecuri are Cristiano Bergodi în palmares ca antrenor contra CFR-ului. Italianul a pregătit în carieră și echipa din Gruia

asa cfr 0 0

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează