FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - GAZ METAN 2-0

VIDEO După şapte luni » Chiajna a început să cîştige şi acasă: 2-0 cu Gaz Metan

Articol de - Publicat sambata, 29 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 28 noiembrie 2014 22:49

Chiajna a cîştigat primul meci acasă în acest sezon, precedentul succes datînd de pe 6 mai 2014, 2-1 tot cu Gaz Metan.

Chiajna şi Gaz Metan uitaseră gustul succesului. Gazdele nu mai obţinuseră o victorie de pe 26 septembrie, 2-1 la Iaşi cu echipa pregătită la vremea aceea de Ionuţ Chirilă, iar oaspeţii de pe 19 septembrie, 3-1 cu Viitorul.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Medieşenii au stat mai bine în teren în prima repriză, dar Ciprian Petre a irosit o şansă uriaşă după un sfert de oră. De partea cealaltă, echipa lui Şumudică n-a trimis nici un şut pe poartă pînă la pauză.

În partea a doua, profitînd şi de eliminarea lui Figliomeni, Chiajna a pus stăpînire pe joc. Chiar dacă Roman a mai pus puţină presiune pe defensiva Concordiei, gazdele au ajuns mai uşor la poarta adversă. Dina a deschis scorul cu o lovitură de cap (66) şi tot el a dublat avantajul, cînd a împins mingea în plasă, furîndu-i golul lui Pena (72).

În inferioritate, Gazul n-a mai putut pune probleme, iar Dulca are şanse minime de a rămîne pe banca medieşenilor după pauza de iarnă, în vreme ce Şumudică poate spera în continuare că-şi va păstra postul.

1 înfrîngere are Chiajna în ultimele 9 partide, de cînd a cîştigat cu CSMS Iaşi. De atunci a bifat o victorie, cea de aseară, 7 remize şi o înfrîngere, cu Steaua

"E o perioadă foarte grea pentru echipă şi e trist acest lucru pentru că sîntem cu banii la zi. Sper ca în pauza de iarnă să se aducă nişte fotbalişti la Mediaş pentru că e nevoie de întăriri" (Cristi Dulca, antrenor Gaz Metan)

642955-chiajna-medias-2-0.jpg

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
hystory
hystory  •  30 Noiembrie 2014, 08:22

Da , la GAZU trebuie 11 jucatori si cel mai important un ANTRENOR.Parvulescu si Iosif Biro activeaza la alte echipe , iar noi il tinem pe blatistul de Horoba. Dulca si Horoba sunt groparii fotbalului din Medias. Cu concursul Romgaz si Transgaz.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close