FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CSMS IAȘI 0-0

VIDEO Egalitate perfectă » CFR Cluj și CSMS Iași au remizat după un meci modest, scor 0-0

Ionuț Voicu (stînga) și colegii săi de la Iași au bifat aseară al treilea meci consecutiv fără înfrîngere
Ionuț Voicu (stînga) și colegii săi de la Iași au bifat aseară al treilea meci consecutiv fără înfrîngere

Articol de - Publicat duminica, 22 noiembrie 2015 00:00

CFR și CSMS Iași au remizat aseară după un meci modest, în care fiecare echipă a reușit să trimită doar cîte un șut pe poarta adversă.

Iașiul s-a dus în Gruia pe cai mari după două victorii consecutive, cu Pandurii și cu Petrolul. Nici clujenii nu stăteau mai rău, nu mai pierduseră de trei etape, timp în care au bătut Timișoara, Steaua și au remizat cu Voluntari.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Meciul a început însă modest, jucătorii celor două formații fiind prea speriați pentru a-și asuma vreun risc. Fazele de poartă s-au lăsat mult așteptate, iar fotbalul a început să apară la orizont abia spre finalul primei părți, iar asta datorită moldovenilor.

Țigănașu a primit o minge de la Voicu și a șutat bine, dar puțin alături (40), apoi Golubovici s-a înălțat frumos și a reluat cu capul, dar direct pe direcția lui Marc (42). A fost prima minge a meciului trimisă pe spațiul porții!

Partea a doua a debutat după aceeași partitură: cu CFR-ul dominînd fără a găsit drumul spre poarta oaspeților. Dican l-a aruncat în luptă pe Negruț și ofensiva alb-vișinie a început să se trezească, însă nici Lopez (53), nici Jakolis (59) și nici Nouvier (63) nu au nimerit poarta lui Grahovac din poziții bune.

A făcut-o Petrucci (69), dar fără forță! Presiunea gazdelor s-a diminuat apoi, iar ieșenii au prins curaj, însă Bole a preferat o pasă în centru în locul unui șut (76).

O dată cu trecerea timpului, ritmul a scăzut, dar chiar și așa CFR-ul putea lua toate punctele în prelungiri, însă mingea trimisă de Negruț cu capul s-a scurs alături.

S-a uitat, dar n-a văzut

În minutul 87, clujeanul Vitor Bruno a avut o intrare dură asupra lui Onduku. Mijlocașul lui CFR a intrat prin alunecare cu talpa sus, direct pe tibia fotbalistului ieșean! Arbitrul Istvan Kovacs a dictat fault, însă nu a scos nici măcar cartonașul galben, deși faza s-a petrecut chiar sub ochii lui!

cfr csms 0 0

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
dora
dora  •  22 Noiembrie 2015, 11:25

La ce s-a jucat, notele sunt exagerate. Portarii au luat 6 pentru ce...pentru câte un șut primit pe poartă. Golubovici ia 6 ptr că a dat cu capul pe poartă ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează