FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - FC VOLUNTARI 1-0

VIDEO Elevii cu temele făcute » Jucătorii ”Profesorului” au ajuns pe loc de play-off, după 1-0 cu Voluntari

Articol de - Publicat duminica, 02 octombrie 2016 00:00

Gol cu aromă de play-off: Eric a deschis perfect pentru Rugasevici în stânga, centrare de manual, iar Axente s-a înălțat spre a marca de 3 puncte. Simplu, nu? Gaz Metan, nou-promovată, a ajuns sus de tot, trage speranțe să joace iar în cupele europene.

"Profesorul" Cristi Pustai a predat bine, elevii săi au fost conștiincioși, și-au făcut temele și notele le permit să viseze la concursuri internaționale. Llullaku și Axente, mai ales, ar fi putut da lovitura finală, ca să elimine orice emoție, însă n-a fost să fie.

Voluntariul n-a jucat rău, ba din contră. Din păcate pentru ilfoveni, la fel ca și cu Steaua, în etapa precedentă, ghionionul și arbitrii au influențat eșecul trupei lui Florin Marin. Acesta poate avea emoții pentru o schimbare pe banca tehnică, mai ales că Toni Conceicao stă la pândă.

Bălan (65) ar fi putut readuce Voluntariul pe linia de plutire, a șutat spectaculos din lovitură liberă, dar bara s-a opus. Apoi, "centralul" Avram n-a văzut un penalty în careul gazdelor, la duelul dintre Susnjar și Gabriel Deac (74). Același Bălan (77) ar fi putut profita de ieșirea lui Pleșca și să aducă măcar un punct pentru oaspeți, doar că a obținut numai corner. Și asta a fost: Mediașul a bifat al 4-lea meci consecutiv fără înfrângere, Voluntariul e la al 4-lea eșec la rând!

"N-am avut emoții pentru convocarea la naționala Albaniei. Nu ne gândim la cupe europene sau la play-off. Cred că ne-a ușurat munca și ieșirea prematură a lui Cernat"
Azdren Llullaku, atacant Gaz Metan

"Puteam să gestionăm mai bine meciul, dar contează că am învins. Eu intru cu gândul să marchez în fiecare meci. Suntem pe un loc bun în clasament, ce ne dă speranțe. Și pasa lui Eric, și centrarea au fost de mare calitate"
Mircea Axente, atacant Gaz Metan

"S-au strâns prea multe greșeli contra noastră"

Mediașul a beneficiat ieri de două faze judecate în favoarea ardelenilor. În minutul 21, Iulian Cristea l-a lovit cu cotul în gură pe Cernat, iar mijlocașul Voluntariului a ieșit accidentat cu fisură de piramidă nazală. Experții DolceSport și DigiSport au spus că fotbalistul Gazului trebuia să fie eliminat. Apoi, în minutul 74, se impunea penalty la duelul dintre Susnjar și Deac, al doilea fiind ținut în careu de către apărătorul medieșenilor, așa cum a opinat și Constantin Zotta, fost arbitru internațional. "Nu e normal să avem parte de asemenea arbitraje, mai ales că s-au strâns mai multe meciuri în care am fost dezavantajați", a spus Florin Marin.

Citește și:

10 lucruri care nu s-au văzut la TV la meciul Generației de Aur » Detaliile surprinse de reporterii GSP
Nationala
10 lucruri care nu s-au văzut la TV la meciul Generației de Aur » Detaliile surprinse de reporterii GSP
Nicușor Dan, anunț despre noul stadion al lui Dinamo: „O minciună grosolană”
Superliga
Nicușor Dan, anunț despre noul stadion al lui Dinamo: „O minciună grosolană”
„Trebuiau încă 300 de jucători” » Victor Becali i-a dat replica lui Ionel Ganea: „Jigniri și prostii de genul nu își au rostul”
Superliga
„Trebuiau încă 300 de jucători” » Victor Becali i-a dat replica lui Ionel Ganea: „Jigniri și prostii de genul nu își au rostul”

Licitație la dineu pentru echipamentele Generației de Aur » Cât a plătit Șucu pentru tricoul lui Mourinho + Hagi a stabilit recordul serii

Cine transmite la TV meciul de adio al Generației de Aur » Ploaie de staruri mondiale pe Arena Națională


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează