FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO, DUMINCĂ, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

VIDEO EXCLUSIV Florentin Petre prefațează meciul cu FCSB » Scor, marcatori și detalii despre situația lui Patrick

Foto: Gazeta Sporturilor
Foto: Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat sambata, 01 aprilie 2017 14:56

Florentin Petre, fost jucător și antrenor secund la Dinamo, (acum secund la FC Brașov, 2-2 azi la Balotești), a vorbit în exclusivitate pentru GSP.RO despre meciul cu FCSB și despre fiul său, Patrick Petre.

"Este un derby, un meci care este diferit față de oricare altul. Cea mai mare diferență va fi în tribune, acolo unde galeria dinamovistă va face spectacol. Fanii îi vor ajuta mult. 

Echipa trebuie să fie decisivă. Acolo se face diferența. Dacă nu joacă bine 3-4 jucători, se vede. Și fanii îi vor ajuta mult. Bate Dinamo cu 2-1. Marchează Nemec și Hanca.

Am încredere în Patrick, dacă va juca. Dacă nu va juca el, sunt alții care pot face diferența. Important este ca Dinamo să marcheze. Povestea cu Patrick s-a accentuat prea mult. S-au mai făcut lucruri d-astea și se vor mai face. Cu CSU Craiova trebuia să se concentreze mai bine. El niciodată nu va spune că nu bate un penalty. A fost crescut să-și asume responsabilitatea, așa cum a și9 făcut-o. Mai bine riscă foarte multe lucruri, care îl pot afecta, dar nu refuză", a spus Florentin Petre pentru GSP.RO.

"Probleme de la Steaua nu mă interesează. Pentru fotbalul românesc e important să fie o cale de mijloc. Conflictul nu le face bine"
Florentin Petre

 

  • FCSB și Dinamo se vor duela mâine, de la ora 20:30, în play-off Ligii 1. Meciul va fi în direct pe TV Dolce Sport, TV Digi Sport, Look TV și liveTEXT pe GSP.RO.
  • Echipe probabile
    Steaua: Niță - Enache, Pintilii, Moke, Momcilovici - Muniru - Jakolis, Boldrin, Ov. Popescu, Tănase - Alibec
    Dinamo: Cerniauskas - Romera, M. Popescu, Dielna, St. Filip - Nistor, Busuladzici, Mahlangu - Hanca, Nemec, Oliva

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
434943070015910
Servinston Patrunjel  •  01 Aprilie 2017, 15:30

FCSB cel mai urat nume de echipa din intreaga lume. Mai bine se numea FC Becali, mult mai frumos era sa sune. La toamna o sa rada europenii in hohote.

bazileon
bazileon  •  01 Aprilie 2017, 15:16

Viva Fl. Petre!

hanmocar
hanmocar  •  01 Aprilie 2017, 15:15

PATRIC ZICI CA-I CHARLIE CHAPLIN , SA N-AM PAIE LA MAGAR !!! TE UMFLA SI RISU" !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează