FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - DINAMO 0-1

VIDEO Faceţi loc, trec "cîinii roşii"! » Continuă marşul lui Dinamo către Europa: 1-0 cu CFR Cluj

Dănciulescu înscrie unicul gol al meciului.
Dănciulescu înscrie unicul gol al meciului.

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 aprilie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 07 aprilie 2013 11:32

Campioana e în comă profundă după ce a bifat al optulea meci oficial fără victorie în 2013.

În căutarea primei victorii, CFR a schimbat ritmul de blues din retur, atacînd abrupt şi direct poarta lui Dinamo. Provocaţi de ardeleni, "cîinii" au sărit şi ei în barajul feroviar. Alexe a scăpat singur spre poarta lui Felgueiras, însă lusitanul l-a blocat în careu (4). Acţiunea s-a mutat rapid la buturile lui Dinamo, iar Rui Pedro şi-a luat la ţintă propriii suporteri din peluză, după ce a primit un assist de la Kapetanos (7).

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Rolurile s-au inversat după cîteva secvenţe de amorţeală din jumătatea oaspeţilor, grecul driblîndu-l şi pe Bălgrădean, dar Dandea a salvat aproape comic de pe linia porţii (10).

Mureşan a încercat cu o "torpilă" vigilenţa portarului dinamovist dintr-o lovitură liberă (17), apoi meciul a mai pîlpîit cîteva minute şi era gata să se stingă mai rapid decît o lumînare în adierea unor acţiuni plăpînde. Noroc cu incursiunea lui Curtean din finalul reprizei (39), ce a salvat impresia unei letargii intervenite după accidentarea lui Cătălin Munteanu!

Mereu "Danciu"
La fel de exploziv a început şi partea secundă. Rui Pedro l-a servit ideal pe Kapetanos, acesta a plasat şiret o lovitură de cap, însă Bălgrădean a fost de netrecut (51). Apoi a venit eroarea comună Sepsi - Maftei, după centrarea puternică a lui Ruş, iar vulpoiul Dănciulescu şi-a trecut în cont reuşita cu numărul 213 din carieră (63): 0-1!

Campioana a intrat în vrie, Dinamo era gata să semneze sentinţa partidei, însă Felgueiras l-a blocat pe Axente. Mureşan a mai scos o "torpilă" din tolbă, "Pufi" a scos şi el formidabil de sub bară, adîncind criza din jocul ardelenilor. CFR e în comă, pentru Paulo Sergio a început numărătoarea inversă.

"Dinamo a ocupat terenul mai bine în repriza a doua, trebuia să cîştigăm chiar mai clar" (Cornel Dinu, administrator delegat Dinamo)

"Echipa a fost minunată. Felicit şi galeria, admirabilă! Rezultatele apar, ar fi un vis împlinit să ajungem în Europa" (Ionuţ Negoiţă, acţionar Dinamo)

"Am fost pragmatici şi l-am avut pe vestitul Pufi, pe Bălgrădean, într-o seară de graţie. Partida cu U Cluj e de 200 de ori mai grea decît cea din Gruia" (Ionel Dănciulescu, atacant Dinamo)

566677-cfr-dinamo-0-1.jpg

ALTE ŞTIRI DE LA MECI:

S-a rupt "Zmeul"
Pierdere mare pentru Dinamo încă din minutul 22. Coordonatorul Cătălin Munteanu s-a întins după un balon, după care s-a prăbuşit pe gazon şi a cerut intervenţia echipei medicale. "Cap de Zmeu" nu a mai putut continua jocul şi a părăsit gazonul şchiopătînd, cu dureri mari la genunchiul drept. După nici 4 minute, Muşat a călcat strîmb în dreptul băncii tehnice a oaspeţilor şi i-a dat mari emoţii lui Ţălnar. Din fericire pentru el, fundaşul stînga şi-a reluat locul în teren după îngrijirile medicale.

INBOX
- Titular în toate partidele din retur, mijlocaşul Ioan Hora a fost lăsat aseară în tribune de tehnicianul CFR-ului, Paulo Sergio. Jucătorul de 25 de ani a avut prestaţii mult sub aşteptări, iar titularizarea sa permanentă l-a iritat pe finanţatorul Arpad Paszkany.
- Cei 800 de fani dinamovişti prezenţi la Cluj au dominat fondul sonor pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu". În sectorul rezervat galeriei oaspete s-au aflat şi mulţi suporteri ai Universităţii, rivala locală a CFR-ului. La intrarea în stadion, ultraşii oaspeţi au fost controlaţi la sînge de forţele de ordine.
- "Centralul" Alexandru Tudor l-a avut aseară ca observator pe Sandu Boc, la fel ca la derby-ul Clujului, U - CFR, din sezonul trecut, meci întrerupt în minutul 27 pentru mai multe incidente. Ricardo Cadu a fost lovit atunci pe tunelul de la vestiare, după ce în prealabil se încăierase cu Bornescu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (303)
daniaania
daniaania  •  07 Aprilie 2013, 20:23

Meciul trebuia sa fie 1-1..pt . ca din nou am fost furati..dar asta nu se discuta..pt. ca unii deabea astepta sa fim executati..!! Tudor este printre cei mai perversi ...asta este..In sezonul viitor CFR va lua din nou titlul..asa ca ce mai conteaza disperarea unora..!! Vom face transferuri multe si bune..Am incredere in Arpi...HAI CFR

newentry
newentry  •  07 Aprilie 2013, 20:06
Postat de suntfericit pe 07 Aprilie 2013, 19:44

Ce balerine(parasute) sunt de serviciu in seara aceasta la gsp?Animatoarea Imperator,perversa Vallah,si mai este una obeza parca daveroirl se numeste.Gata perverselor ,hai sus pe bara!

Misto de talent:) Si ptr. Urmatorul!

suntfericit
suntfericit  •  07 Aprilie 2013, 20:00
Postat de gipanaul pe 07 Aprilie 2013, 19:52

Daca iti citesc astia mesajul, e posibil sa nu mai fi atat de fericit. Asa ca, ai grija pe cine deranjezi.

Tremur tot,imi este tare frica de niste pute blegi, care vor sa creada ca din personaje cu aptitudini de sculeri-matriteri se vor naste jurnalisti!?Asa ca sus pe bara fetelor!!!

Vezi toate comentariile (303)
Comentează