FOTBAL  »  Superliga  »  SPORTUL - VOINŢA SIBIU 2-2

VIDEO Fără Bălan, Sportul a picat examenul Voinţei

Articol de - Publicat luni, 12 septembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 12 septembrie 2011 10:20

Cu jumătate de echipă schimbată după umilinţa suferită la Cluj, "studenţii" nu au reuşit să cîştige nici în faţa Sibiului şi au ajuns la 5 meciuri consecutive fără succes în Liga 1

VEZI AICI rezumatul video al meciului Sportul-Voinţa Sibiu 2-2

Fără să debordeze de spectacol, primele 45 de minute au aparţinut gazdelor, fie şi numai pentru raportul ocaziilor de poartă, 5-2. Curelea, Ferfelea sau Dobre au refuzat cu obstinaţie să modifice tabela, iar Matei şi Popa puteau detona bomba în Regie, dar au greşit ţinta după ce au scăpat cu Popescu.

Repriza secundă a debutat surprinzător: Forika a înscris cu capul din 10 metri cînd apărarea "studenţilor" visa (47), dar alb-negrii au reacţionat imediat şi Cheţan a şutat lîngă bară, Dănălache fiind fără replică (52). După, elevii lui Mulţescu au fost neputincioşi, iar Voinţa a fost foarte aproape să plece cu toate cele 3 puncte cînd Bunea a reluat centrarea lui Coman (77), dar Lazăr a adus ceva linişte după ce a profitat de bîlbîiala lui Dănălache (83).


Bălan n-a vrut să joace
Nemulţumit că nu şi-a primit banii pe mai multe luni, dar şi pentru că LPF i-a dat cîştig de cauză clubului în litigiul privind restanţele financiare, Tibi Bălan a refuzat să evolueze împotriva Voinţei Sibiu. Fotbalistul a răbufnit ieri, susţin surse autorizate: "Eu nu joc astăzi, ce să-mi mai facă Şiman? Să-mi dea amenzi, şi aşa are să-mi dea o grămadă de bani". "Studenţii" nu şi-au mai primit salariile în ultimele 12 luni, iar cei mai mulţi şi-au depus deja memoriu şi aşteaptă să fie declaraţi liberi de contract.

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (5)
suporter_ssb
suporter_ssb  •  13 Septembrie 2011, 20:51

Sportul nu a avut chef deloc sa joace si s-a vazut. Pentru ca sunt neplatiti de un an de zile, mai vor sa ramana si acolo pe vecie... sclavi pe plantatie! Rusine sa va fie !!!!!!

ssb1916
ssb1916  •  12 Septembrie 2011, 21:00
Postat de flafy pe 12 Septembrie 2011, 15:19

a fost un meci foarte frumos si vreu sa felicit ambele echipe desi dupa parerea mea Vointa trebuia sa castige aceasta partida dar asta este...

Comentariul tău... Vointa Sibiu e varza. Asta era echipa de batut la scor mare, cu doua cifre. OK, au alergat, au tras mai mult la poarta, dar sunt verze. Au ratat cel putin trei ocazii cu poarta goala. Au facut in aparare niste greseli demne de liga 3. Fara suparare si fara intentia de a jigni pe cineva, dar Vointa Sibiu si-a ales bine numele: multa vointa si zero putinta. Din pacate, la Sportul exista zero vointa si multa putinta. Vali Lazar a fost singurul care s-a opus unui rezultat rusinos, care ar fi facut praf 95 de ani de istorie.

ssb1916
ssb1916  •  12 Septembrie 2011, 20:54

Balane, ai banii la zi. Esti doar un nesimtit plin de fitze. Daca as fi in locul lui Siman, v-as trimite la echipa a doua pe toti, purtatori ilegali de tricouri ce sunteti. Sunteti o rusine pentru istoria de 95 de ani a Sportului Studentesc. Si in cazul in care vreun fraier ar fi dispus sa va ia, l-as plati ca sa scap odata de niste ciurucuri.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează