FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - ASA TG. MUREŞ 2-1

VIDEO FC Braşov a obţinut o victorie nesperată, 2-1 cu ASA Tg. Mureş: "Începem să mişcăm!"

Articol de - Publicat sambata, 23 august 2014 00:00 / Actualizat sambata, 23 august 2014 14:28

Marcatorul golului egalizator, Ştefan Grigorie, le face o promisiune fanilor "stegarilor" înaintea meciului de etapa viitoare contra fostei sale echipe, Dinamo


- Ştefan, prima victorie în acest sezon. Cum e?
- Este o bucurie foarte mare pentru că, în sfîrşit, începem să acumulăm punctele de care avem atîta nevoie. Am venit după meciuri bune, dar, din păcate, pînă în această seară nu am reuşit să ne impunem.

- Domnul Szabo v-a schimbat mentalitatea?
- Am luat 4 puncte de la venirea dînsului din nou la cîrma echipei. S-au întîmplat multe lucruri pozitive în această perioadă, am început să mişcăm. Şi-a implementat ideile tactice pe care doreşte să le respectăm şi, uşor, uşor, ne iese jocul.

- Aţi primit iar un gol rapid. Ce se întîmplă?
- Din păcate, aici avem o problemă destul de mare pentru că am început din nou foarte prost. Trebuie să ne revenim pe viitor, să ne concentrăm mai mult cînd ieşim pe teren pentru că simţim pe propria piele cît de dificil e să reintri în meci.

- Primul tău gol în acest sezon a coincis cu prima victorie. Un motiv în plus de mulţumire, nu?

- Asta e mai puţin important, victoria contează. Întreaga echipă a făcut eforturi foarte mari pentru a intra în meci şi pentru a bifa prima noastră victorie din acest sezon.

- Urmează meciul cu Dinamo. Ce speraţi de la această partidă?
- Mergem să jucăm la Bucureşti în compania unei echipe în formă, să nu se aştepte că sîntem victime sigure! Dinamo, venim să cîştigăm puncte şi nu vrem să plecăm cu mîna goală!

"Nu am avut timp de văicăreli pe teren, dar cred că Gorobsov trebuia să primească direct cartonaşul roşu după ce-am încasat un cot în plin figură!"
Ştefan Grigorie, mijlocaş FC Braşov

"Am avut şi şansă în meciul acesta, dar cel mai mult mă bucură că am reuşit să revenit după gol primit şi să cîştigăm. Aştept mai multe de la Ştefan Grigorie, pentru că are experienţă. El trebuie să ne ajute mai mult! Trebuie să organizeze jocul"
Adrian Szabo, antrenor FC Braşov


1.400 de meciuri a jucat FC Braşov pe prima scenă fotbalistică din România, aflîndu-se la cel de-al 46-lea sezon în prima ligă

"Nu meritam să pierdem acest joc, dar cînd nu eşti în stare să o bagi în poartă singur cu portarul, asta e viaţa! Ne-am bătut joc de ocazii şi am fost echipa mai imatură"
Adrian Falub, antrenor ASA Tg. Mureş

Iertaţi de eliminare şi penalty!
În minutul 31 al meciului de la Braşov, arbitrul Marian Balaci a comis o eroare de arbitraj, avantajîndu-i pe mureşeni. Mijlocaşul celor de la ASA, Nicolas Gorobsov, i-a aplicat un cot în figură lui Ştefan Grigorie şi nu a fost eliminat. Fostul jucător al Rapidului s-a umplut de sînge, după ce argentinianul i-a spart arcada! Balaci i-a arătat acestuia doar cartonaşul galben în loc să-l elimine pe jucătorul lui Falub. O altă fază controversată a avut loc în minutul 20, cînd Velayos a comis henţ în careu, iar "centralul" nu a dictat penalty pentru Braşov. Reluările tv au demonstrat că arbitrul a fost bine poziţionat, dar a luat decizia greşită.


0-1, Claudiu Bumba

 


1-1, Ştefan Grigorie

2-1, Marian Constantinescu

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
zidane92
zidane92  •  23 August 2014, 12:23

"Nu am avut timp de văicăreli pe teren, dar cred că Gorobsov trebuia să primească direct cartonaşul roşu după ce-am încasat un cot în plin figură!" Ştefan Grigorie, mijlocaş Steaua Obisnuinta?

mariusraul
mariusraul  •  23 August 2014, 10:50

Prosti mai mari decat aia de la Târgu Mureș mai rar . Aruncați elefanții la wc daca vreți sa nu retrogradați ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close