FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - CS U CRAIOVA 2-3

VIDEO Festivalul erorilor » Portarii au greşit pe bandă rulantă în FC Braşov - CS U Craiova 2-3

Articol de - Publicat sambata, 25 octombrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 24 octombrie 2014 23:36

Un meci aprig a fost decis de "comicăriile" lui Iacob şi Bălgrădean. Arbitrul Unimatan nu s-a lăsat nici el mai prejos


De frig, probabil, s-a jucat iute aseară sub Tîmpa. Foarte iute, mai ales în start. Elanul "stegarilor" s-a stins însă rapid, Marian Constantinescu nu poate ţine în spate de unul singur o echipă!, astfel că juveţii au pus, fără mari dificultăţi, stăpînire pe joc. Iar după cîteva şuturi care l-au încălzit pe Iacob, Vătăjelu (33) şi-a încercat şi el şansa de pe la vreo 27-28 de metri, lateral stînga. Portarul Braşovului a fost surprins de traiectoria şutului, 0-1 practic din nici o ocazie clară!

Şi cînd galben-negrii erau cu gîndul la ceaiul cald din vestiar, Bawab (45) a profitat de un bulevard în defensiva gazdelor şi, cu o "scăriţă", a făcut 0-2. Două şuturi pe poartă, două goluri, eficienţă de Liga Campionilor pentru CraiOlguţa!
După pauză, ardelenii n-au avut în cap decît o idee: atac şi iar atac! Însă fără a-şi crea mari ocazii. Meciul curgea către o victorie clară a Ştiinţei, numai că Bălgrădean a fost neglijent, l-a agăţat uşor pe Ganea în careu, iar Constantinescu (70) a făcut 1-2 din penalty-ul oferit cu generozitate de Unimatan! După exact 10 minute, tot Bălgrădean a avut o ieşire comică, a respins prost, iar Liviu Ganea, dintr-o deviere, a egalat!

S-a terminat 2-2?! Nu, pentru că Iacob a mai dormit o dată între buturi. A respins slab, în faţă, un şut de la 30 de metri al lui Brandan, prilej pentru Nuno Rocha (83), nemarcat în 6 metri, să înscrie golul unei victorii uriaşe pentru olteni.

Asta deşi, pe final, elevii lui Szabo au solicitat încă două lovituri de la 11 metri: Aganovici (90, pentru un fault) şi Brandan (90Ă3, henţ). Infracţiunea argentinianului a fost evidentă, dar Unimatan n-a mai avut curajul să arate iar punctul cu var!


"Mă îngrijorează jocul prost din prima parte. În final trebuia să mai primim un penalty, chiar nu trebuia să pierdem acest meci"
Adrian Szabo, antrenor FC Braşov

"Echipa gazdă a fost băgată în joc de arbitru, care a dat degeaba 11 metri la o fază la care mingea nu mai era în joc, părăsise de mult terenul! La fel de adevărat e că şi noi am jucat prost în repriza a doua, ne-am relaxat la 2-0 şi ne putea costa"
Sorin Cârţu, director tehnic CS U Craiova

639002-caseta-brasov.jpg

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
danyla
danyla  •  27 Octombrie 2014, 10:53
Postat de fcu1948 pe 25 Octombrie 2014, 12:00

Știința e cea care deși nu joacă are suporteri, craiolguța e struțo-cămila inventată de sandu și lărguța. În schimb scribii ăștia plătiți de psd fac intenționat confuzii pt a induce în eroare cititorii neavizați!

Care sunt suporterii aia ??? ... Peluza Sud, cativa din Slatina, Tg Jiu cativa, ca restul tin cu Pandurii si prin Severin iarasi cativa cativa !!! ... :) : )

danyla
danyla  •  27 Octombrie 2014, 10:47
Postat de intunerikuss pe 25 Octombrie 2014, 17:36

Echipei FC Universitatea Craiova, i se spunea "Prazilia" (ma intreb oare de ce :p), Clonei i se spune CraiOlguta! Cam care crezi tu ca e echipa Craiovei?

CS Univ.Craiova !!! ...

fan_stiinta
fan_stiinta  •  27 Octombrie 2014, 10:14

haideti sa nu mai aberam si sa vorbim vorbe. Un singur lucru e clar! Daca unimatan nu ii baga pe brasoveni in meci, dictand pur si simplu fraudulos un penalty inexistent pentru fc brasov in min 71, nu se mai ajungea niciodata la faza din min 93 cu hentul evident al lui Pablo. Daca se leaga cineva de prestatia arbitrului, trebuie sa inceapa inca din prima repriza cand in brasovean a lovit cu cotul, iar arbitrul nu a dat cartonasul rosu asa cum e normal. Apoi a urmat penalty-ul inevntat pentru brasov... Daca meciul se termina egal, Universitatea Craiova putea sa considere ca a fost viciere de rezultat.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează