FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI - ASA TÎRGU MUREȘ 2-0

VIDEO Flocea bate Coverciano! ACS Poli își continuă progresul, ASA se îndepărtează de pozițiile de play-off: 0-2

Luchin, 29 de ani, a fost lăsat de Steaua să se transfere gratis la Timișoara
Luchin, 29 de ani, a fost lăsat de Steaua să se transfere gratis la Timișoara

Articol de - Publicat duminica, 29 noiembrie 2015 00:00

Luchin a marcat la o fază fixă și a făcut diferența într-un joc cu vicecampioana blocată total. Un contraatac al lui Melinte a produs reușita de 2-0, a lui Rufino Segovia.

Nou-promovata Poli are patru puncte din două dispute cu liderul Astra și cu vicecampioana ASA! Mureșul a cedat, culmea!, la o fază fixă, un dezastru pentru o formație dintre cele mai puternice din campionat din punctul de vedere al taliei.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Problema ASA: pe lîngă înălțime mai e nevoie și de un pic de concentrare ca să scapi fără gol primit în asemenea momente. Luchin a apărut pe colțul scurt la o lovitură liberă a lui Hernandez și a trimis cu capul în plasă.

Gabi Mureșan și Ivan Gonzalez îl încadrau pe Luchin, dar nici unul nu a reacționat. Srgian, aruncat de Steaua inexplicabil, dată fiind criza fundașilor pe care o parcurge campioana.

O contră pe care violeții au dus-o excelent a închis tabela, 2-0. A marcat simplu spaniolul Rufino, după o acțiune a lui Melinte. Fundașul lateral a trimis spre poarta goală, Balaur a salvat spectaculos cu un tackling direct pe balonul care se rostogolea spre linie. Ibericul a apărut la timp ca să anuleze sacrificiul apărătorului, el a împins decisiv mingea.

Cristiano nu are idei

Poli arată clar ca o formație capabilă să-și păstreze locul în prima ligă. Pînă și revirimentul ex-stelisto-dinamovistului Luchin constituie un merit al lui Florin Marin, ca întreaga evoluție a echipei. Nou-promovata începuse dezamăgitor stagiunea cu Alexa pe bancă.

Cu veteranul Flocea, Timișoara progresează constant și se îndepărtează de ultimele trei locuri ale clasamentului, zona retrogradabilă. Absolvent de Coverciano și cu un CV important, Bergodi asistă la căderea vicecampioanei din campionatul precedent.

Scos cu Salvarea!

Sașa Balici a fost schimbat după un pic mai mult de jumătate de oră. Internaționalul muntenegrean s-a lovit la cap în minutul 29 și a încercat să continue, dar a cerut schimbare patru minute mai tîrziu. A fost preluat imediat de ambulanță și dus la spital. În locul lui Balici a intrat fundaș stînga Velayos, deși acesta e fundaș dreapta de meserie.

Bergodi pleacă!

Mandatul lui Cristiano Bergodi la ASA e pe cale să se încheie rapid. Italianul are o problemă în familie, soția sa fiind internată într-un sanatoriu, motiv pentru care nu mai are cine să aibă grijă de cei 3 copii ai cuplului.

Surse de la Tîrgu-Mureș susțin că Bergodi va cere în zilele următoare rezilierea acordului cu vicecampioana. El e al doilea antrenor al lui ASA de la începutul stagiunii, înlocuindu-l pe Vasile Miriuță.

"E clar, jocul nostru este în creștere! Secretul? Habar n-am! Întrebați-l pe domn' profesor Florin Marin, el ar trebui să explice progresul echipei. Singura problemă e că ratăm destul de mult"
Srgian Luchin, fundaș Timișoara

timisoara asa 2 0

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1581870215401957
Andronic Popovici  •  29 Noiembrie 2015, 10:03

Bravo Poli asa te vreau ,sa mai bati si "viitorul"fotbalului romanesc si-ti facem statuie la Timisoara nea Marine.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează