FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - CHIAJNA 2-3

VIDEO Fotbal fabulos, arbitraj infect » Tuşierul Vidan a distrus meciul dintre FC Braşov şi Chiajna, scor 2-3

Vidan le-a anulat braşovenilor un gol valabil şi nu a semnalat ofsaid-ul de la golul lui Rocha. +4   FOTO
Vidan le-a anulat braşovenilor un gol valabil şi nu a semnalat ofsaid-ul de la golul lui Rocha.

Articol de - Publicat marti, 10 aprilie 2012 00:00 / Actualizat luni, 09 aprilie 2012 22:48

Chiajna a cîştigat la Braşov cu ajutorul "oamenilor în negru" şi se află pe primul loc într-un clasament al meciurilor jucate în 2012.

Revelaţia acestui retur, Chiajna a intrat cu tupeu pe teren la Braşov. Elevii lui Reghecampf au deschis repede scorul, cînd după un corner, Krumov a scăpat de marcaj şi a trimis cu capul la colţul scurt (13 VIDEO). Ardelenii au răspuns imediat printr-un şut al lui Distefano scos din vinclu de Niţă (16). Peste 8 minute, Buga a înscris cu capul după o centrare a lui Ilijoski (24), dar tuşierul Vidan a anulat golul, indicînd că mingea a depăşit linia de fund. Eronat!

După pauză, nebunia a continuat. Acelaşi tuşier a ţinut neapărat să distrugă meciul şi nu a văzut poziţia evidentă de ofsaid în care s-a aflat Rocha (53 VIDEO), iar scorul s-a făcut 2-0. Hadnagy a redus din diferenţă imediat (55). Arbitrii s-au duelat în gafe monumentale, iar "centralul" Buşi i-a iertat pe Mamele şi pe Dinu de al doilea cartonaş galben şi, implicit, de eliminare.

Şumudică a fost inspirat şi l-a introdus pe teren pe Moutinho, iar acesta a marcat cu o "torpilă" din şase metri, sub bară (83 VIDEO). Luaţi de val, braşovenii s-au aruncat în atac şi l-au uitat singur pe Rocha în defensivă, iar brazilianul nu i-a iertat în ultimele secunde (90+4 VIDEO).

Ilfovenii au urcat pe locul 15 după 16 puncte strînse în cele 7 etape jucate în 2012, în timp ce braşovenii tremură din nou, fiind la doar două puncte de retrogradare.

"Nu ar trebui să comentăm arbitrajul, a fost un meci frumos. Golul lui Rocha? Un gol frumos, nu comentez eu dacă a fost ofsaid sau nu!" (Laurenţiu Reghecampf, antrenor Chiajna)

"Îmi pare rău că nu se va vedea în toată ţara ca să se înţeleagă ce se întîmplă cu arbitrajele acestea. Ceea ce s-a întîmplat pe teren. Mă simt executat! A fost o manieră clară pro-Chiajna!" (Marius Şumudică, antrenor Braşov)

"A greşit pe dracu'! Tuşierul a făcut-o intenţionat. Băiatul acela de la centru ne-a mai furat o dată. Se vede clar că a fost viciere de rezultat!" (Ioan Neculaie, patron Braşov)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
corectu
corectu  •  10 Aprilie 2012, 12:22

Pe pariu ca s-a "pregatit"meciul Concordia-Dinamo.Dinamo va zburda!Vidan stie ce face.

werdy
werdy  •  10 Aprilie 2012, 10:49

Golanul asta are multe asemenea hotii la activ Sub sandu dragomir si mai nou craciunescu , fotbalul romanesc a ajuns o mare golanie , o afacere personala a acestor mafioti verosi , o mare sursa de intregit averea Nu-i nici o sansa de a scapa de ei pentru simplul fapt ca nu avem, justitie ..................

neluhtp
neluhtp  •  10 Aprilie 2012, 10:43

lasa ca vine craciunescu si explica el ca de fapt n-a fost ofside ci ca toti sunteti chiori si idioti si numai el este cel destept. craciunescu este un mare cacat asta este o nulitate s-a prostit de cap. vidan acest tusier ar trebui executat dat afara si bagat la dna pt ca sunt convins ca acest oltenas jegos a pariat pe chiajna.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează