FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - DINAMO 0-0

VIDEO+FOTO Alb-roşu negativ » Chiajna i-a ţinut piept lui Dinamo, 0-0, ajunsă la al treilea egal consecutiv

Articol de - Publicat sambata, 23 august 2014 00:00 / Actualizat vineri, 22 august 2014 23:12

Un joc imaculat, cu o singură ocazie clară de gol, a fost dublat de cartonaşul roşu direct primit de Lazăr pentru un semieşec plictisitor


Aseară, primele 40 de minute se puteau juca la fel de bine şi fără minge. O mulţime de faulturi, jucători consultaţi pe gazon şi icnete însoţite de reproşurile antrenorilor. Fotbal, ploaie în Atacama!

Click aici pentru FOTO!

Dinamo a avut prima ocazie de gol, însă o centrare care-l găsea ideal pe Grecu la colţul scurt a fost reluată aiurea de un Elton venit din lateral. Apoi, Stan l-a încercat, palidă replică, pe Marc. Fără emoţii pentru portarul dinamovist. Cînd a trecut aşa uşor o repriză întreagă?

Trădaţi de Lazăr
A părut că se joacă în "crescendo", însă prima ocazie serioasă a părţii secunde, şut în plasa laterală Bărboianu (54), a fost şi ultima. L-a imitat imediat Cosmin Matei, schimbat în rău faţă de etapa trecută, cînd a fost omul meciului sub Pietricica.

Nici celălalt lider din teren, Lazăr, n-a fost mai inspirat: l-a faultat clar pe Stan, eliminare corectă (74). Şi final de elan pentru Dinamo, aflată la al treilea rezultat de egalitate la rînd!

Bagarici a jucat!
Deşi Marcel Bîrsan, arbitrul întîlnirii ASA - Chiajna 2-0, l-a trecut pe Matej Bagarici ca eliminat în locul colegului Brlecici, fundaşul a început încă din primul minut cu Dinamo! Greşeala arbitrului de etapa trecută n-a fost observată nici măcar de oficialul Chiajnei, Ion Cantaragiu.

Pena a cerut penalty
În debutul reprizei secunde, Pena a scăpat singur cu portarul, a fost ajuns din urmă de Durimel şi a preferat să cadă penibil în schimbul unui şut. Totuşi, arbitrul Istvan Kovacs a considerat că vîrful Concordiei s-a aruncat în careu şi i-a acordat cartonaş galben pentru simulare. Kovacs a procedat corect şi la eliminarea lui Lazăr. Mai mult, "centralul" din Carei l-a eliminat în prelungiri şi pe Flavius Stoican, după ce acesta a contestat decizia lui Kovacs de a opri meciul la scandările xenofobe ale galeriei dinamoviste.

Concordia cere penalty la Pena

Bărboianu, aproape de gol



Lazăr este eliminat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
reddogsv
reddogsv  •  23 August 2014, 14:12

Bine ca arbitrajul e potent! Pupati-i in kur pe unguri! Sa va ia draqu de incompetenti!

alexbibirica1
alexbibirica1  •  23 August 2014, 13:45

dinam7 un club de insolventi neputinciosi ! si cu asta basta ... vai peleul lor ... au facut egal cu cea mai slaba echipa din liga 1 !

bamse1901
bamse1901  •  23 August 2014, 12:39

slab meci

Vezi toate comentariile (13)
Comentează