FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ASTRA 0-2

VIDEO+FOTO Așa-i Dinamo. Semnat, Astra » Giurgiuvenii s-au impus fără emoții în Ștefan cel Mare, 2-0, prin reușitele lui Alibec și Budescu

Articol de - Publicat sambata, 30 mai 2015 00:00

”Cîinii” au încheiat sezonul pe locul 7, fără să răzbune umilinţa din tur, 1-6, şi cu încă o înfrîngere pe teren propriu

Echipă derutată într-o primă repriză simplă, Dinamo e reprezentată printr-o caricatură a întregii evoluții din acest sezon. Apărare șubredă, mijloc rătăcit și atac inexistent. Schiță la baza căreia se află eroul Stelei din penultima etapă.

Click aici pentru VIDEO!

Alibec anunță furtuna încă din primele minute. Traian Marc respinge cu greu un șut al atacantului din interiorul careului (8). După numai cinci minute, De Amorim îl angajează perfect pe Alibec, însă acesta nu reușește să împingă mingea-n poartă din șase metri.

O va face imediat. Budescu înșiră defensiva "cîinilor", Marc se opune eroic pentru a doua oară, dar arma giurgiuvenilor din startul partidei lovește la reluare și deschide scorul (18).

Singurul dinamovist aplaudat de suporteri, Elhamed, care de altfel părăsește echipa peste cîteva zile, bifează și singura ocazie semnificativă. Gavrilaș respinge un șut puternic trimis de israelian de la 25 de metri la mijlocul primei părți. Același Alibec are șansa să majoreze diferența, însă eșuează într-un duel unu la unu cu Marc (42).

Ultimele retușuri

Pentru ca desenul să prindă un contur sudabil, oaspeții dau drumul la fantezie în partea secundă. Tembo îl zăpăcește prin artificii pe Filip în flancul stîng pînă ce fundașul cedează nervos și faultează în careu. Budescu pune și el umărul la portretul adversarilor și transformă lejer lovitura de pedeapsă (55). Dinamo împinge liniile, dar nu mai e loc de corecturi pe tabelă.
Concluzia e limpede. Haita trebuie să-și schimbe blana!

Șumudică taxat de «cîini»

Primul personaj intrat în vizorul ultrașilor dinamoviști a fost antrenorul giurgiuvenilor, Marius Șumudică. După ce Astra a învins-o pe ASA etapa trecută și a trimis titlul în Ghencea, tehnicianul a stîrnit și mai multă antipatie în rîndul suporterilor gazdelor. Peluza "cîinilor" i-a adresat injurii antrenorului imediat după fluierul de start.

"Am obţinut 16 din 18 puncte posibile cu Astra. Însă nu făceam nimic fără jucători, eram zero. Voi merge la Jilava să discut cu patronul clubului, să văd dacă rămîn"
Marius Şumudică, antrenor Astra

"Mă gîndeam că banderola ar trebui dată altcuiva, nu mie, eram de doar trei luni aici. Nu ştiu ce va urma, am auzit că vor să facă «New Dinamo»"
Gordan Bunoza, căpitanul lui Dinamo aseară

Cei mai slabi din ultimii 43 de ani!

Dinamo a încheiat doar pe locul 7 actualul sezon. O contraperformanţă pe care trupa din Ştefan cel Mare nu o mai îmbrăţişase din 1972, acum 43 de ani, cînd formaţia lui Mircea Lucescu şi Cornel Dinu termina campionatul atît de jos. Dacă învingeau ieri, "cîinii" puteau spera la locul 6, dacă CSU Craiova nu învinge azi CFR-ul. (Liviu Manolache)

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
sexilian
sexilian  •  31 Mai 2015, 06:16

vama sunt lucruri marete

petcu.
petcu.  •  30 Mai 2015, 15:01

Bunoza si Elhamed trebuie pastrati.

jim_raynor
jim_raynor  •  30 Mai 2015, 14:08
Postat de dinamo_forever_77 pe 30 Mai 2015, 13:53

Te minti singur cu greselile contra voastra. Iti spun eu meciuri in care ati fost avantajati in acest an. Una peste alta a fost un campionat echilibrat. Cum ramane cu JAFURILE numarul 24 si numarul 25 ? Titlurile acelea furate cu ajutorul arbitrilor. De pe site nu a disparut nimeni, dar am vazu ca suntem asaltati de prosti si ii lasam ca atare sa se manifeste !

bine zis! subscriu!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close