FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - ASA TÎRGU MUREȘ

VIDEO + FOTO Botoșani - ASA Tîrgu Mureș 1-1 » Cele două echipe au uitat să cîștige și se scufundă în clasament

FOTO: Ionuț Tabultoc +12   FOTO
FOTO: Ionuț Tabultoc

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 octombrie 2015 17:08

FC Botoșani și ASA Tîrgu Mureș au uitat să mai cîștige în Liga 1. Cele două au remizat, scor 1-1, la capătul unui meci dominat în mare parte de oaspeți.

Ivan Gonzales a deschis scorul în minutul 23, însă gazdele au egalat în minutul 73 prin Hadnagy. Radu Petrescu a arătat în acest meci 9 cartonașe galbene, 6 pentru gazde, 3 la oaspeți.

În urma acestui rezultat FC Botoșani rămîne pe locul 12, cu doar 9 puncte, în timp ce ASA Tîrgu Mureș e pe 6, cu 19 puncte.

Susținuți de campionii la scrabble

FC Botoșani a fost susținută de mai mulți copii din satul Oneaga. Îndrumați de profesorul Vasile Mihalache, aceștia sînt campioni naționale la scrabble.

Puștii au ținut în mînă niște foi pe care au scris un mesaj: "Ținem cu echipa noastră și la bine și la greu. O iubire roșu-alb-albastră, la Oneaga e mereu. Succes, FC Botoșani!".

VEZI LIVETEXT

VIDEO

Echipele de start:

FC Botoșani: Iliev - Patache, Plămadă, Miron, Acsinte - Vașvari, Bordeianu, Batin, D. Roman - Fulop, Hadnagy

ASA Tîrgu Mureș: Viciu - Velayos, I. Gonzales, Bejan, G. Mureșan - Balici, Pedro Louis - Kotzorg, Dedov, Brandan - Manolov

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
zecs93
zecs93  •  05 Octombrie 2015, 01:55
Postat de randoom_._ pe 04 Octombrie 2015, 19:12

astazi suntem mai indulgenti. tg mures trece peste dinamo aka rusinea romaniei. mai face cel putin un egal cfr cluj si trece si cefura cluj peste ***. deci dupa un tur de campionat dinamo cu rednic pe banca,termina pe locul 7. cu stoican dupa un campionat intreg au terminat pe locul 4. stoican este cu 2 clase peste rednic. rednic este o pe999arda de antrenor,altcumva nu avea cum sa ajunga cu un lot de 2 ori mai bun decat l-a avut stoican,pe locul 7 dupa tur. pai stoican cu durimeli si joeli a terminat pe locul 4.

baba vanga uite ca nu a trecut peste noi tg mures,craiova si ***i, stim ca esti tembel nu trebuie sa ne si arati lucru asta !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

wb.poli1945
wb.poli1945  •  04 Octombrie 2015, 23:51

Or fi fost suporterii mureșeni la meci? Măcar să se fi auzit pe două voci: Hoooții! pe ardelenește și Hoțâi! pi moldovinește!

ando89
ando89  •  04 Octombrie 2015, 21:49
Postat de John Milne pe 04 Octombrie 2015, 20:24

Pt un nou boyfriend ?

Ioane te stiam un om serios, cu familie, stie doamna ce faci tu aici?:) Asta nu-i site de intalniri bah:))

Vezi toate comentariile (26)
Comentează