FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO+FOTO Bumba a făcut vizita medicală la Dinamo! Informație de ultimă oră: când poate debuta pentru "câini"

FOTO: Vlad Nedelea +5   FOTO
FOTO: Vlad Nedelea

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 februarie 2017 08:23

Claudiu Bumba, 23 de ani, face în această dimineaţă vizita medicală în acelaşi timp cu juniorii de la CS Dinamo. Fotbalistul s-a înţeles joi seara cu Dinamo, urmând să semneze după vizita medicală.

Bumba se află în proces cu fostul club, Hapoel Tel Aviv, după ce a reziliat unilateral contractul. Fostul club îi cere două milioane de dolari, dar jucătorul e optimist că va avea câştig de cauză şi aşteaptă decizia TAS.

Formația din Israel nu s-a apărat în nici un fel la TAS, asa că şansele să i se dea dreptate sunt foarte reduse.

Mijlocaşul nu va putea evolua pentru Dinamo în primul meci pentru că încă nu i-a sosit "cartea verde". Nici etapa viitoare nu are şanse foarte mari, însă de la al treilea joc oficial al anului va fi sigur în echipă.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (25)
947098788758730
Bancos Alexandru  •  06 Februarie 2017, 10:01

Bravo, CLAUDIU!! Sa te faci RAU !!! HAI DINAMO !!!!!!

becalidinamovit
becalidinamovit  •  03 Februarie 2017, 12:33
Postat de brandremist pe 03 Februarie 2017, 12:27

Piticul asta nu plecase în cantonament cu CFRUL?? Acum a ajuns la Dinamo?? Oricum, mi s-a părut bun la Naționala mică, îmi plăcea cum juca acolo. Era un jucător interesant.

vezi ca vizonu e cea mai tare achizitie nu cred ca poate fi sub marica,golubovici,tade ..asta da 1 gol .daca nu sta mereu accidentat ..cum ajung ;la voi ,toti sufera ,au probleme ,,pe tanmase l-ati trimis direct de la nationala unde ra la hagii ,in italia in infermerie 6 luni ..am incredere ca vizonu dolofan v-a depasi recurdul lui marica la voi ..nu cred ca v-a sta ca marica numai prin spitale si fara sa dea fitosu vreun gol ..vizonu da 1 pana la finalul ontractului .

becalidinamovit
becalidinamovit  •  03 Februarie 2017, 12:29
Postat de brandremist pe 03 Februarie 2017, 12:27

Piticul asta nu plecase în cantonament cu CFRUL?? Acum a ajuns la Dinamo?? Oricum, mi s-a părut bun la Naționala mică, îmi plăcea cum juca acolo. Era un jucător interesant.

piticu asta are 1,77 ..uriasule ..popa era un ghita muresan petardo :))

Vezi toate comentariile (25)
Comentează