FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - CHIAJNA 1-1

VIDEO+FOTO Chinul continuă! Derby-ul Ilfovului dintre Voluntari şi Chiajna s-a terminat fără învingătoare

Articol de - Publicat sambata, 03 octombrie 2015 00:00

Cei de la Voluntari au condus pînă în minutul 63, dar nu au reușit să cîștige, fiind egalați din penalty, de Giurgiu

De două săptămîni a avut nevoie antrenorul Daniel Pancu pentru a-și pune amprenta asupra jocului celor de la Voluntari. Și a reușit! Ilfovenii au arătat un joc ofensiv, jucătorii au luptat cu determinare, în stilul definitoriu al lui Pancone, și au deschis scorul în minutul 6, prin Maftei, după o minge deviată bine, cu capul, pe spate de jucătorul-antrenor Pancu.

Click aici pentru VIDEO!

Din păcate, creșterea calitativă a jocului și golul lui Maftei nu au fost suficiente pentru a reuși prima victorie a sezonului. Marcatorul Maftei l-a faultat în careu pe Grădinaru, iar Giurgiu a egalat de la punctul cu var. După golul ilfovenilor, elevii lui Pancone s-au trezit din nou la viață și au atacat în valuri poarta apărată de Iacob, însă șuturile lui Goossens sau Vîlceanu nu au reușit să intre în ațe. Cu 10 minute înainte de final, Lazăr a irosit cea mai mare ocazie a partidei, șutul său fiind apărat de Balauru.

clipboard02

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează