FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI TIMIȘOARA - CSU CRAIOVA 0-2

VIDEO+FOTO » Craiova câștigă cu Timișoara, 2-0, și se apropie de liderul CFR Cluj! Băluță a participat la ambele reușite ale oltenilor

Foto: Gabriel Brezeanu +13   FOTO
Foto: Gabriel Brezeanu

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 septembrie 2017 22:33

ACS Poli Timișoara a pierdut partida de pe teren propriu, din etapa a 13-a, cu CSU Craiova, scor 0-2.

Formația lui Mangia a deschis scorul în minutul 27 prin Martic, care a trimis cu capul după o acțiune a lui Băluță.

Oltenii și-au făcut viața ușoară în minutul 33, când Țigănașu a văzut cartonașul roșu după ce l-a oprit pe Mitriță, plecat singur spre poarta lui Curileac. Mitriță a ieșit în cele din urmă în prelungirile primei reprize, fiind înlocuit cu Gustavo.

La pauză, Mitriță a sărit la bătaie la vestiare, iar la scandal au participat mai mulți jucători de la CSU și Timișoara. Atacantul oltenilor a văzut cartonașul roșu și n-a mai revenit pe banca de rezerve. DETALII AICI!

Golul doi al oltenilor a fost marcat de tânărul Burlacu, înainte cu un minut de finalul partidei, după ce Băluță a centrat, iar Bancu a împins mingea până la marcatorul golului.

CSU Craiova a urcat pe locul 2 în Liga 1, cu 26 de puncte, și e la trei lungimi de liderul CFR Cluj, care are un meci mai puțin. Timișoara e pe poziția a 6-a, cu 18 puncte.

ACS POLI TIMIȘOARA - CSU CRAIOVA 0-2 VIDEO / TEXT
Au marcat:
Martici 26, Burlacu 89

ACS Poli: Curileac - Crețu, Melinte, Bocșan - Țigănașu - Artean, Vașvari - Munteanu, Curjuric, Bîrnoi - Șeroni
Rezerve: Straton, Podină, Ciucur, Solijc, Doman, Mailat, Bianconi
Antrenor: Ionuț Popa

CSU Craiova: Calancea - Datkovici, Kelici, Ferreira - Martic, Mateiu, Zlatinski, Bancu - Mitriță, Băluță, Burlacu
Rezerve: Mitrovici, Dimitrov, Briceag, Buzan, Bărbuț, Screciu, Vagenin
Antrenor: Devis Mangia

 
 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (24)
lionforever
lionforever  •  30 Septembrie 2017, 11:27
Postat de lionforever pe 29 Septembrie 2017, 21:15

***

Ce avea comentariul meu injurios ?

dansy
dansy  •  30 Septembrie 2017, 09:29
Postat de observator_federal pe 29 Septembrie 2017, 22:24

"Marele castig" al timisorenilor este eliminarea lui Mitrita. Craiova se afirma ca fiind cea mai "indisciplinata" echipa... vezi si cartonasele galbene primite.

Bai fraiere nu mai afirma prostii.Pai ai urmarit in ce conditii i-a Craiova galbene.Contra FCSB sau Dinamo nu s-ar da niciodata.Fii corect si nu mai scrie pe aici prostii.

dansy
dansy  •  30 Septembrie 2017, 09:27

Timisorenii au jucat ff dur de parca ar fi jucat finala Europa L.Au incercat sa joace in forta,heirupistic,dar Craiova e prea tehnica pentru ei.Nesimtitul de Seroni-un ak doilea MURESAN- al fotbalului romanesc a uitat ca l-a nenorocit pe Bancu atunci cand i-a rupt piciorul.Nici acum Bancu nu este refacut complet si joaca cu o tija in acel picior.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează