FOTBAL  »  Superliga  »  CS SEVERIN - DINAMO 1-2

VIDEO + FOTO Dănciulescu a intrat şi a rezolvat cazul » "Corbul" le-a scos ochii

Articol de - Publicat sambata, 21 iulie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 20 iulie 2012 22:55

Exilatul Dănciulescu a apărut providenţial pentru Dinamo atunci cînd era mai mare nevoie de el, iar "cîinii" au învins, italieneşte, o echipă aflată la primul meci în Liga 1


Dinamo a intrat, aseară, pe teren, la Severin, cu superioritatea echipei ce a cîştigat două trofee interne în ultimele două luni. A încercat să-şi învingă adversarul din preluări, însă iarba şi infatuarea le-au jucat feste elevilor lui Bonetti. Iar cei din atacul "cîinilor" încă nu vorbesc aceeaşi limbă, dialectele fotbalistice diferite făcînd ca ocaziile mari de poartă să fie puţine în prima parte, deşi Dinamo a avut controlul jocului. "Ultima pasă" şi "şutul de gol" au cam lipsit.

Click aici pentru mai o galerie FOTO de la partidă!

Cît să ţină spectatorii în priză
Oportunităţi au existat cît să facă tribunele să freamăte. Olah (15) a reluat imprecis cu capul, din superpoziţie. Axente (16) a încercat să găsească "scurtul", dar a prins doar plasa laterală. Moutinho (29) a semnat cea mai mare ocazie, Naumovski era bătut, însă mingea s-a dus pe lîngă. Pulhac (33) a fost aproape de un gol spectaculos, iar Axente (39) n-a mai alunecat, a trimis o "bombă" de la 25 de metri, însă Şteţca a parat.

E fiebinte, frige, frige!
"Ştiinţa" de la Severin - avînd în vedere proximitatea de Craiova, tricourile şi unii fotbalişti - n-a părut impresionată de CV-ul dinamoviştilor, a încercat să-i muşte pe "cîini" pe contraatac. Cînd au simţit că frige şi n-ar trebui să le mai permită prea multe oltenilor, roş-albii au punctat prin Axente (51), găselniţa lui Bonetti. Nici 60 de secunde nu s-au bucurat "cîinii", că o greşeală colectivă a "haitei" din apărare a produs egalarea, iar o cisternă cu apă vie a răcorit tribunele după reuşita lui Vancea, spaima "cîinilor". Moutinho (54) a vrut să fie precum omologul de la Porto, dar "foarfeca" nu i-a ieşit. Vancea (62) putea fi erou, însă mingea s-a dus mult peste.

N-au pus şi Severinul pe hartă
Bonetti a dat un refresh în ofensivă, prin introducerea lui Dănciulescu şi Curtean. Tot gazdele au fost mai aproape de golul izbăvirii, Rus (74) salvînd cînd ardea carnea pe Dinamo. Exilat pe banca de rezerve, Danciu-gol (80) şi-a strigat frustrarea acolo unde îi place cel mai mult, pe teren, şi-a apărut oportun la o fază ce părea atît de banală, dar atît de bine gîndită de el şi de Curtean, autorul moral al golului. Şi-a fost golul de 3 puncte.

Vancea înscrie doar cu "cîinii"
Atacantului Severinului, Cosmin Vancea, îi merge de minune contra lui Dinamo. Fotbalistul de 27 de ani a marcat doar de două ori în Liga 1, în cele 11 partide disputate. El a mai evoluat pe prima scenă pentru Tg. Mureş, în august 2010, înscriind tot împotriva "cîinilor", în victoria bucureştenilor 6-2. Aseară, Vancea a punctat la doar un minut după ce Axente deschisese scorul!

Severinu' în sărbătoare
Severinul are, de ieri, oficial, echipa sa în Liga 1, nu doar organizează meciuri în primul eşalon. Zona arenei municipale a fost luată cu asalt cu 3 ore înainte de startul partidei, iar lumea s-a înghesuit să ajungă rapid în interiorul stadionului. Dinamoviştii au fost primiţi cu ostilitate, dar nici chiar ca la Craiova. Gazdele s-au încălzit pe melodiile nemuritoare ale lui Tudor Gheorghe. Mulţi dintre spectatori purtau tricouri cu însemnele Universităţii Craiova, echipa-fanion a Olteniei.

Axente, debut în alb-roşu
Cu toate că n-a bifat nici un minut în Supercupa cu CFR Cluj, atacantul Mircea Axente a fost titular aseară, bifînd prima prezenţa, oficială, în tricoul "cîinilor". Fotbalistul venit de la Timişoara a fost folosit ca aripă dreaptă, fiind preferat mult mai experimentaţilor Dănciulescu şi Andrei Cristea. Axente a fost periculos în prima repriză, avînd prima mare oportunitate de a înscrie a roş-albilor, în minutul 16, cînd, plecat de la limita ofsaidului, a trimis mingea în plasa laterală.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
biancorossi
biancorossi  •  24 Iulie 2012, 02:26
Postat de 1745flo pe 21 Iulie 2012, 21:31

"Corbul le-a scos ochii" !!!! asta e din "Putzul gandirii"!

si ficatzii.

biancorossi
biancorossi  •  24 Iulie 2012, 02:26

o victorie fara mari necazuri in favoarea lui dinamo. e drept, gazdele s-au straduit, au luptat cat s-au priceput. dar nu se prea pricep. dinamo si-a adjudecat meritat cele 3 puncte.

1745flo
1745flo  •  21 Iulie 2012, 21:31

"Corbul le-a scos ochii" !!!! asta e din "Putzul gandirii"!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează