FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI TIMIȘOARA - DINAMO 1-2

VIDEO+FOTO » Dinamo intră în zona de play-off după victoria cu emoții de la Timișoara, scor 2-1

Foto: Adrian Piclișan +9   FOTO
Foto: Adrian Piclișan

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 noiembrie 2016 17:47

Dinamo s-a impus în etapa a 15-a pe terenul celor de la ACS Poli Timișoara, scor 2-1, și băieții lui Ioan Andone au intrat în zona play-off-ului.

Vezi meciul liveTEXT

ACS POLI TIMIȘOARA - DINAMO 1-2 / VIDEO
Au marcat: Doman 65 p. / Nedelcearu 25, Marici 57

Poli a avut prima mare ocazie după 9 minute de joc, însă Cânu n-a profitat de eroarea apărării oaspeților și a trimis pe lângă poarta lui Penedo dintr-o poziție excelentă. "Câinii" au reacționat în minutul 15, când Lazăr a luat o acțiune pe cont propriu, dar șutul său a fost reținut în doi timpi de Straton.

Dinamo a deschis scorul în minutul 25, când Nedelcearu a urmărit mingea revenită din bară după "capul" lui Nemec și a marcat. Băieții lui Ioan Andone și-au mărit avantajul în minutul 57 după ce Palici i-a trimis perfect lui Marici. 

Bănățenii au redus din handicap în minutul 65. Marici l-a faultat în careu pe Bărbuț și Doman a executat perfect lovitura de pedeapsă dictată de Ovidiu Hațegan.

În ultimele minute, Steliano Filip a salvat o situație periculoasă din care gazdele puteau egala. 

După 15 etape, Dinamo a urcat pe locul 5, cu 23 de puncte, în timp ce ACS Poli Timișoara rămâne ultima în Liga 1 fără niciun punct, după ce la începutul sezonului a fost penalizată cu 14 puncte din cauza problemelor financiare.

 

 
 

 

Echipele de start:

ACS Poli Timișoara: Straton – Străuț, Bocșan, Cânu, Novak – Artean – Bărbuț, M. Croitoru, Llorente, Doman – Drăghici
Antrenor: Ionuț Popa
Rezerve: Curileac – Fridrich, Al. Popovici, Mailat, Cârstocea, Lokaj, Șeroni

Dinamo: Penedo – Romera, Nedelcearu, Marici, St. Filip – D. Nistor, Busuladzici, Palici – Hanca, Nemec, V. Lazăr
Antrenor: Ioan Andone
Rezerve: Brănescu – M. Popescu, D. Rotariu, D. Popa, M. Oliva, Mahlangu, Ceccarelli

Arbitru: Ovidiu Hațegan (Arad)
Asistent 1: Marius Nicoară (Drobeta Tr. Severin)
Asistent 2: Ciprian Florin Danșa (Oradea)
Rezervă: Florin Mihai Marcu (Oradea)
Observator LPF: Dan Potocianu (Reșița)
Observator CCA: Eduard Dumitrescu (Pitești)

Citește și:

Șoc la CFR Cluj! Ardelenii au primit interdicție la transferuri
Superliga
Șoc la CFR Cluj! Ardelenii au primit interdicție la transferuri
A apărut discursul lui Mourinho cu care i-a cucerit pe jucătorii Generației de Aur: „Două lucruri din inimă vă spun”
Nationala
A apărut discursul lui Mourinho cu care i-a cucerit pe jucătorii Generației de Aur: „Două lucruri din inimă vă spun”
„Ți-am dat hârtie să pleci liber, du-te ACUM!” » Jucătorul de la FCSB l-a scos din minți pe Gigi Becali: „Sunt la cheremul tău?!”
Superliga
„Ți-am dat hârtie să pleci liber, du-te ACUM!” » Jucătorul de la FCSB l-a scos din minți pe Gigi Becali: „Sunt la cheremul tău?!”

Corvinul e în CORZI: dacă va juca în Europa, ar PIERDE dreptul de promovare în Superligă! » Cere dispensă din partea FRF: „Ar fi o aberație, să ne amâne!”

Pintilii l-a amendat pe Ngezana cu 200 de euro și nu i-a venit să creadă cu câți bani a apărut fotbalistul: „Du-te, mă, de aici!”


Comentarii (209)
669797066529664
Gabriella Georgïana  •  05 Noiembrie 2016, 21:06

Haiiii #Dinamoooo

valyomanyd
valyomanyd  •  06 Noiembrie 2016, 05:11
Postat de Calin Francu pe 06 Noiembrie 2016, 04:52

Acum le place la *** sa joace cu echipe la care unii jucatori joaca ci si arbitrii sa tina cu ei. Penalty pentru timisoara clar unde e andone acum ii place de vasaras asta e campania de indreptare a arbitrajului sa tina cu comunisti . Mie scirba de campionatul rominesc nici nu-l mai urmaresc. Am pus pariu ca Craiova si Dinamo bat si uite ca am avut dreptate , mai rau ca in comunism De 4 etape dinamo numai de hategan si balaj sint arbitrati asta e corect sa nu mai spun cum joaca echipele cu ei si mai nou si cu craiova. la Dinamo jocurile se fac sa nu cumva sa piarda playoff-ul iar la crsiova sa fie cit mai aproape de Steaua ca in playoff sa se poata face dinou aranjamente sa nu iasa cumva Steaua campioana ca si anul trecut la meciurile Astrei cu Dinamo si Tg. Mures. Avem cel mai mizerabil campionat cu echipe in insolventa care joaca dupa interes la fel si jucatorii, cu aranjamente prin culise cu arbitrii slabi si fara spectatori. E jalnic la tot se mai adauga si presa unde ziaristii sint tot timpul impartiali afisindu-si pe fata atasamentul in special fata de dinamo. Stiti cind mi-am dat seama ca timisoara nu va bate pe dinamo cind etapa trecuta Popa antrenorul lor a spus xa echipa e obosita. Daca jucau cu Steaua sa vezi ce declaratii razboinice facea si cum ii motiva pe jucatori nu mai eray obositi dar asa cu Dinamo ce sa faci daca echipa e obosita . Asa a jucat si Pandurii si Astra la Dinamo, ti-e scirba de asemenea jocuri si toti tac.

Cocalare, au aparut televizoare rotunde ? :)) Comentariul tau face parte din ciclul, prosti, da multi ! Ps. Ai pus bomboana pe coliva cu ....ziaristii sunt( nu sint) tot timpul impartiali :))))) Ai incurcat termenii ! :)))

mariuss72
mariuss72  •  05 Noiembrie 2016, 21:58
Postat de sadiku pe 05 Noiembrie 2016, 21:56

Extraordinar ce se intampla cu arbitrajele in meciurile lui dinamo ...nu am vazut asa ceva ...sa dai penalty la asemenea faza ...dinamo nu este dorita in play-off pentru a nu pune problrme lui fcsb

Hai ma mai lasati-ma cu vaicareala asta cu arbitrii, chiar nu vedeti ca astia nu joaca nimic? De fiecare data aceeasi poveste, dam gol si apoi ne egaleaza astia...ne domina o echipa de liga 2, ce mai e de spus?

Vezi toate comentariile (209)
Comentează