FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO-PANDURII 2-2

VIDEO & FOTO Dinamo nu a reuşit să învingă Pandurii » Pizza la masa roşie

Deşi nu a marcat nici aseară, Dănciulescu a fost aplaudat de fani Foto: Cristi Preda +8   FOTO
Deşi nu a marcat nici aseară, Dănciulescu a fost aplaudat de fani Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat sambata, 05 martie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 05 martie 2011 09:15

Dinamo a rămas fără victorie de patru meciuri în "Groapă", după o partidă cu de toate

 

Joc de culori! Gorjenii au scăpat de "masa verde", dar s-au trezit pe cea a "cîinilor". După 3 minute păreau "mîncaţi" deja de oamenii care nu mai cîştigaseră acasă de cînd la stadion se venea la mînecă scurtă. Yo-yo dinamovist: Alexe a captat mingea la mijloc, i-a dat drumul şi după ce aceasta s-a plimbat pe traseul Torje-Dănciulescu s-a întors la "decar", în 4 metri, 1-0! Dacă tot s-a jucat, s-au jucat şi oltenii. Trupa lui Grigoraş s-a implicat şi a reuşit să schimbe scenariul filmului american previzibil cu un scurtmetraj mai palpitant pînă-n pauză.

Dănciulescu a primit rolul personajului negativ, vîrful exasperîndu-şi colegii şi suporterii cînd a tras incredibil peste din careu (27). Vranjes (20) şi Băcilă (30) au jucat roluri secundare, ambii reuşind şuturi parate spectaculos de Bălgrădean.

Final nebun
Apostu a fost actorul principal. O pasă cu exteriorul piciorului stîng a lui Cardoso l-a lăsat singur cu portarul şi s-a făcut din nou egal (40). E clar, începuturile de repriză sînt preferatele "cîinilor"! Şi cu Bakaj pe teren ideile au venit tot de la Alexe. Centrarea acestuia s-a "lipit" în careul gorjean de Torje şi mijlocaşul a prelucrat simplu al doilea gol dinamovist (57). Meciul s-a criogenat pînă în minutul 84, apoi a venit primăvara. Voiculeţ a adus cu el agonia alb-roşie cînd a executat perfect un penalty (85). Două minute mai tîrziu, Vlad Munteanu a acutizat-o ratînd de la punctul cu var lovitura care ar putea să o scoată pe Dinamo definitiv din lupta pentru titlu.

Asistenţii au apreciat perfect golurile
Cele două goluri marcate în prima repriză au venit în urma a două faze la limita ofsaidului. La reuşita lui Dinamo, Dănciulescu e pe linie cu ultimul fundaş atunci cînd e lansat, în timp ce la golul de 1-1, Apostul se află şi el sub semnul întrebării, dacă e sau nu în ofsaid atunci cînd Cardoso îi trimite balonul. La ambele goluri, reluările de la Antena 1 au lămurit faptul că, deşi sînt două faze în viteză şi la limită, cei doi asistenţi, Daniel Hulubei şi Stelian Slabu, au apreciat perfect.

Diabate sau schimbarea schimbării
Zie Diabate a revenit aseară ca fundaş stînga, după ce fusese reprofilat stoper stînga ca să aibă şanse să fie convocat la prima reprezentativă a Coastei de Fildeş. Africanul l-a înlocuit pe Bordeanu, care nu dă randamentul aşteptat în primul 11, iar Diabate a fost încercat şi-n perspectiva derby-ului de sîmbăta viitoare, din Giuleşti.

Au venit 999 de spectatori :)
Dinamo nu se bucură de refidelizarea spectatorilor la partidele de acasă, aşa cum plănuise conducerea clubului în această iarnă. Aseară, în tribune au fost aproape 1.000 de spectatori, probabil din cauza vremii, la ora meciului fiind 0 grade. Jumătate dintre suporteri au stat în sectorul rezervat galeriei, fiind gălăgioşi, iar pe parcursul partidei şi-au încurajat favoriţii. Dinamo avea înaintea acestui meci o medie de 5.300 de fani la partidele de acasă.

Derdeluş în faţa băncilor
Deşi au curăţat terenul de zăpadă, "cîinii" au neglijat zona băncilor de rezerve, unde s-a format o zonă cu gheaţă. Înainte de startul partidei, mai mulţi jucători care se îndreptau spre băncile de rezerve au derapat şi au fost la un pas să cadă. Pentru a evita posibilele accidentări, organizatorii au aruncat cu nisip pe porţiunile cu gheaţă.


Inbox:
- Dănciulescu a intrat din nou aseară din primul minut, Andone oferindu-i un vot de încredere veteranului de 34 de ani.
- Emilian Dolha nu a fost reţinut în lotul de 18 nici pentru această întîlnire. Portarul, care are cele mai puţine minute disputate în amicalele din pregătirea de iarnă, nu şi-a clarificat situaţia contractuală cu clubul.

În ediţia tipărită de azi a Gazetei ai amănunte de la Dinamo - Pandurii, pe care nu le-ai văzut la TV şi nici nu le-ai citit pe Internet!

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (34)
aldo_m
aldo_m  •  06 Martie 2011, 11:58

grecii ,arabii,bulagrii si cfr cluj SI-AU DAT REPEDE SEAMA DE VALOAREA LUI ANDONE CA ANTRENOR acum mai ramane ca si nicu badea sa se TREZEASCA DIN aceast COSMAR CARE NU DUCE NICAIERI ,daca badea vrea performanta sa-l ADUCA PE VICTOR PITURCA ,lui piti nu-i face giovanii echipa si nici borcea ,PITURCA SE VA OCUPA DE TOT DE JUNIORI DE TINERET vom avea performnanta cu un stelist , M-AM SATURATA DE FOSTII JUCATORI DINAMOVISTI VOPSITI IN ANTRENORI ,care CULMEA NU CONFIRMA NICIODATA ,poate doar REDNIC in rest aceeasi ciorba reincalzita

luter
luter  •  05 Martie 2011, 21:03

DRAGI POSTACI CU tenia infasurat in jurul FICAPULUI ,NU MAI LATRATI IN desert [sac] ,privit sus la marcuta ,pardon in loje si dupa aceeia comentati de ce joaca dinamo in acest fel .

ovpas
ovpas  •  05 Martie 2011, 17:46

mai antena 1 si gsp, daca tot ati castigat aceste licitatii puneti si voi comentatori neutrii la meci, nu am treaba cu Pandurii dar cand acestia au egalat parca vi s-a dus emisia, ala parca plangea. La fel si la penalty ratat. Eu nu mai suport comentariile astea meschine care pozitiveaza pe aia din Bucuresti. Daca nu ati observat, de 3 sezoane granzii capitalei nu mai joaca nimic, asa ca respectati si echipele mici. Va multumesc anticipat, cu toate ca nu va doare de parerea telespectatorilor.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează