FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CEAHLĂUL 1-1

VIDEO+FOTO Gloanţe oarbe » Dinamo a atacat în van, obţinînd doar un 1-1 cu Ceahlăul

Articol de - Publicat luni, 07 octombrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 06 octombrie 2013 21:42

O remiză ce a nemulţumit ambele tabere, ieri la prînz, în Ştefan cel Mare: gazdele au atacat în van, oaspeţii au creat faze spectaculoase, dar le-a ratat cu seninătate


S-au vrut dulăi, au rămas căţeluşi. Dinamo n-a putut învinge ieri o solidă trupă a Ceahlăului. Rezultatul a fost decis de fazele fixe, deşi s-a muncit din greu, însă cu puţin cap. Roş-albii mai dau gol şi după cornere, nu doar iau. Thicot a fost atent la neatenţia apărării adverse şi i-a taxat pe galben-negri: 1-0! Ţucudean a arătat de ce n-a marcat deloc în 2013. În minutul 13, a vrut să fie elegant, dar Jovici i-a ghicit intenţiile. În rest, a fost pretutindeni şi nicăieri, implicat în multe faze, fără nici o eficienţă.

Click aici pentru VIDEO şi FOTO!

Moldoveni cu viteză
Loţi Baci, Miriuţă adică, mărturisea că vrea un joc spectaculos la echipa sa. Iar Ceahlăul a pus stăpînire pe ocaziile mari de gol. Popadiuc, 19 şi 39, a venit vivace la finalizare, însă a fost trădat de cei 18 ani ai săi. Bălgrădean a fost înger păzitor. Prima dată, i-a închis unghiul, a doua oară, l-a blocat atunci cînd nemţenii se vedeau sărbătorind golul. Pe care aveau să-l savureze după lovitura liberă executată spectaculos de către golgeterul Golubovici (42): 1-1!

Bătăi de palme
La Dinamo, jucătorii se aplaudă între ei chiar şi la greşeli. Prea multe bătăi din palme! Dacă Stoican trăieşte meciurile ca un leu pe margini, fotbaliştii au lăsat clarviziunea la cabine. Thomas (49) a crezut că are şut, de la 28 de metri, s-a înşelat. Francezul, individualist, a arătat că are driblinguri, puţine eficiente.

Lazăr (58) n-a fost precis, cu capul. La fel şi Luchin. Gheorghiu (63) era să dea lovitura, mingea s-a scurs prin faţa porţii goale, pînă să fie prinsă de Bălgrădean. Joc pe contre, nerv şi nervi, remiză ce a nemulţumit pe toată lumea.


9 meciuri consecutive fără eşec are Ceahlăul în L1. Nemţenii au pierdut numai cu Steaua, în runda inaugurală

7 puncte a pierdut Dinamo acasă, în această ediţie: 3 cu Steaua, cîte două cu Petrolul şi cu Ceahlăul

4-4 a fost raportul ocaziilor în meciul de ieri după-amiază


"Flavius ne-a zis să ţinem capul sus, să nu fim dezamăgiţi, vom continua să forţăm victoriile. Sînt fericit de gol, păcat că n-a fost decisiv"
Steven Thicot, mijlocaş Dinamo

"Aş minţi dacă nu aş recunoaşte că-mi doresc să antrenez Dinamo. Iubesc acest club de mic copil, dar acum mă gîndesc doar la Ceahlăul"
Vasile Miriuţă, antrenor Ceahlăul

589858-caseta-dinamo.jpg

Aniversare tristă
Dănciulescu, intrat în minutul 73, a sărbătorit pe teren împlinirea a 20 de ani de primă divizie. Chiar ieri s-au împlinit două decenii de la debutul atacantului în Liga 1, în tricoul lui Electroputere, 2-2 într-un meci cu U Craiova. "Corbul" a marcat ieri în minutul 85, însă golul a fost anulat pe motiv de ofsaid.

Dedicaţi lui Hîldan
Unicul Căpitan nu va fi uitat niciodată. Peluza ce-i poartă numele a fost plină ieri, iar galeria a cîntat aproape în continuu. Jucătorii au avut, la începutul partidei, tricouri speciale cu chipul lui Hîldan. S-a ţinut şi un moment de reculegere, iar pe tabelă a fost permanent figura lui Cătălin, în tricoul lui Dinamo, cu braţul drept ridicat. Peluza Sud i-a dedicat două bannere: "Octombrie e negru şi viaţa şi mai şi. Doar albul şi roşul le fac un pic mai gri" şi "Din devotamentul şi pasiunea ta, toţi urmaşii se vor motiva".

Mutu la iarnă?
Adrian Mutu, 34 de ani, s-a întors în Ştefan cel Mare. Doar ca spectator, ieri, dar Ionuţ Negoiţă trage speranţe că-l va convinge la iarnă să revină, fie ca jucător, fie ca oficial. "Briliantul", sub contract cu Ajaccio, s-a salutat cu suporterii, însă a evitat să facă promisiuni, chiar dacă fanii i-au cerut să se întoarcă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
valentino_84
valentino_84  •  08 Octombrie 2013, 09:55

Fai-Luchin-Grigore-Grecu Elton -Boubacar Matei-Munteanu-Curtean Rotariu

gymd
gymd  •  07 Octombrie 2013, 15:40
Postat de alexbibirica1 pe 07 Octombrie 2013, 11:46

despre hentul facut in careu de catre fundasul dinam6vist dragos grigore, nu vorbeste nimeni , de ce ?

dar despre blatul de la vaslui, de hotia cat casa, dc nu zice nimeni ??????

alb_rosu_in_vn
alb_rosu_in_vn  •  07 Octombrie 2013, 13:28

Joc slab al lui Dinamo. Fara nici o conceptie tactica si fara determinare. Lotul de jucatori e la fel de slab ca antrenorul, care a crezut ca poate tine de un 1-0 din minutul 2 pana la final. Nu asta e Dinamo pe care ni-l dorim. Insa, cu lotul actual si cu Stoican antrenor, nu cred ca putem spera la ceva, poate cel mult salvarea de la retrogradare.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează