FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - VIITORUL 4-4

VIDEO+FOTO Hagi în alb şi negru » Golul de 4-4 marcat de Hadnagy i-a scos Viitorului 600.000 euro din buzunar

Articol de - Publicat sambata, 30 mai 2015 00:00

Egalat la ultima fază la Botoşani, 4-4, Viitorul a căzut două locuri în clasament. Singura parte pozitivă pentru Gică e golul fiului Ianis, la un sfert de secol după ultima sa reuşită în L1

Meci nebun la Botoşani! Calificaţi în Europa League, moldovenii au punctat matematic, în minutele 10 şi 20, prin veteranii Croitoru şi Hadnagy, pentru a fi întorşi incredibil de junii lui Hagi.

Click aici pentru VIDEO!

Întîi pariul Manea, apoi căpitanul Ţîru, gafeur în începutul partidei, au egalat. Pentru ca Ianis, aflat la primul său gol în prima ligă, să îşi aducă echipa în avantaj! A fost o incursiune pe partea stîngă a lui Gavra, centrare la marginea careului, de unde, cu o execuţie deloc simplă, "decarul" dublat l-a învins pe Lazar cu un şut lîngă bara dreaptă.

Trecuseră 25 de ani, 3 săptămîni şi două zile, un sfert de secol!, de cînd tatăl său puncta pentru ultima oară în Divizia A. La chiar meciul final, Steaua - Corvinul 4-0.

Însă aceeaşi pereche fatală Croitoru-Hadnagy i-a scos "Regelui" 600.000 euro din buzunar, diferenţa din banii de televizări ce vor fi încasaţi la anul. Primul a făcut 3-3, debutantul Casap aducea din nou Viitorul pe locul 9, iar ultimul a punctat pentru 4-4 şi un "Rege" de loc 11. Thriller!

caseta

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
cracker
cracker  •  30 Mai 2015, 15:25

Era sa crape Prunea, daca pierdea Botosaniul, termina pe 11 nu indeplinea obiectivul, in rest Rapid e in B, Dinamo inca in insolventa,Steaua campiona

ortega
ortega  •  30 Mai 2015, 10:18

Progenitura blatistului a luat notă de apucă scărpinatul ... După lingăul care i-a dat nota , probabil EBA trebuia să fie Preşedintele Consiliului European ... Pardon , gsp e de la Intact ...daci nu EBA , Camelia Voiculescu trebuia să fie Miss World de vreo 10 ani încoace ...

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  30 Mai 2015, 09:40

nici o problema, regele blaturilor este obisnuit sa dea si nu sa incaseze de la lpf. sponsorii sa fie sanatosi...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează