FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - GAZ METAN 1-1

VIDEO + FOTO În spiritul tradiţiei » Mediaşul a plecat din nou neînvins din Gruia

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 iulie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 22 iulie 2012 00:06

Kapetanos a salvat onoarea campioanei, care a început sezonul cu multe semne de întrebare


De aproape trei ani, CFR se chinuie să găsească algoritmul pentru a rezolva tactica Gazului gîndită de matematicianul Cristi Pustai. Şi aseară campioana s-a împiedicat încă din start, fiind incapabilă să-şi găsească paşii necesari pentru a-şi supune adversarul. Ba mai mult, s-a precipitat în idei, căutînd anevoios un culoar către buturile lui Buchta.

Click aici pentru rezumatul VIDEO şi FOTO!

Dacă ar juca toate meciurile de "afară" pe terenul din Gruia, Mediaşul ar fi liderul deplasărilor. Atît de dezinvolt şi relaxaţi se simt jucătorii lui Pustai pe gazonul din Cluj încît ai crede că nimic nu poate să le deregleze mecanismul de pase. Primul semnal a fost lansat de Florin Dan, care a deviat cu capul centrarea lui Vasilache, iar Stăncioiu s-a arcuit să scoată balonul de sub transversală (16). Apoi, spiriduşul Vasilache a detonat atmosfera cu un şut proiectat în vinclu (28), iar tribuna şi-a pierdut rapid răbdarea. Nici măcar reluarea lui Kapetanos (42) nu a acoperit din corul nemulţumirii la pauză.

"Cap" Kapetanos, gol CFR
Andone a năvălit în vestiar, iar efectul a fost instant. La reluare, CFR a jucat cu fundaşii centrali la mijlocul terenului, asaltînd din orice poziţie careul medieşenilor. Bastos (52) şi Kapetanos (55) au greşit finalizarea în faţa lui Buchta, pentru ca apoi grecul să rezolve criza din ofensivă cu o reluare marcă înregistrată (60).

În zadar a gesticulat energic Pustai pentru a-şi scoate jucătorii la joc, pentru că Mediaşul a acceptat cu seninătate dominarea vişinie. "Fălcosul" a riscat totul, aruncînd în luptă tot ce avea ofensiv pe bancă, dar oaspeţii au rezistat pentru încă un sezon.


"Trebuie neapărat să ne îmbunătăţim jocul, întrucît urmează o perioadă foarte dificilă pentru noi. Mereu după cîştigarea titlului avem probleme"
Ionuţ Rada, fundaş CFR

"Ce să spun?! Bine că am marcat, păcat că n-am şi cîştigat!"
Ciprian Vasilache, mijlocaş Gaz Metan

"Nu vreau să par lipsit de modestie, dar cred că puteam mai mult. În prima repriză trebuia să marcăm cel puţin încă o dată"
Cristian Pustai, antrenor Gaz Metan

"În prima parte am suferit rău de tot. Rezultatul e echitabil, deşi Buchta a fost în mare formă şi a scos alte 3 goluri. Din 10 încercări, Vasilache nu mai marchează niciodată aşa"

Ioan Andone, antrenor CFR

"Cu Liberec trebuie să fim la sută la sută din capacitate, nu acum. Problemele de joc nu sînt grave. E posibil să mai apară ceva jucători"
Ioan Andone, antrenor CFR

Cifrele meciului
CFR Parametru Gaz Metan
21 Şuturi la poartă 7
8 Şuturi pe poartă 3
5 Ocazii 3
4 Cornere 1

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (49)
bijuviju
bijuviju  •  23 Iulie 2012, 17:52

bravo gazu. bravo cfr. domnilor... va rog sa ignorati comentariile pungashilor si droghistilor care n-au nimic de spus. precum ati observat , bucurestiul nu mai impresioneaza pe nimeni. chiar si ei se urasc intre ei. in toate discutiile si comentariile doar fotbalul trebuie sa invinga. restul e apa de puloaie

haideusicfr
haideusicfr  •  22 Iulie 2012, 23:31
Postat de mtandrei pe 22 Iulie 2012, 07:21

Cred ca aparare noastra va fi mai bine cand revine Gaston Mendy si cand Christou (Cipriotul) va fi titular. Sper ca Niculescu pune Krumov pe banca; a jucat foarte rau.

Speranta moare ultima ! Parol!.

haideusicfr
haideusicfr  •  22 Iulie 2012, 23:29
Postat de costacurta pe 22 Iulie 2012, 10:13

FELICITARI GAZULUI, SPER CA CFR SA O IA IN JOS ASA FRUMOS CUM II STA BINE.

Ai vrea tu....

Vezi toate comentariile (49)
Comentează