FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI - GAZ METAN 2-1

VIDEO+FOTO Mereu Szekely » ACS Poli a urcat pe primul loc după victoria cu 2-1 împotriva Gazului

Articol de GSP - Publicat marti, 06 august 2013 00:00 / Actualizat luni, 05 august 2013 22:54

Atacantul Timişoarei a înscris o ”dublă”, iar echipa sa a ajuns în fruntea clasamentului


Timişoara a revenit cu poftă de fotbal în prima ligă, dar căldura sufocantă i-a tăiat elanul ieri, în faţa Mediaşului. O primă repriză adormită a fost salvată de ultimul nume propus de bănăţeni pe lista revelaţiilor din Liga 1: Szabolcs Szekely. Un contraatac rapid purtat în banda stîngă i-a oferit atacantului şansa de a zgudui fără emoţii plasa lui Pleşca (43). Anterior, Vitinho îl luase la ţintă pe Nuno Claro dintr-o poziţie ideală (31).

Click aici pentru VIDEO şi FOTO!

La fel de amorţită a debutat şi partea secundă, prilej pentru Marius Avram să iasă şi el în evidenţă, punctînd la norma de "galbene". Impresia palidă s-a şters după catapulta lui Buzean din două încercări, iar Gazul spera să securizeze punctul. Eliminarea lui Marovici i-a injectat cu energie pe bănăţeni, iar Szekely a mai inventat cu o superexecuţie un gol pentru trei puncte meritate.


"Sîntem o echipă unită, am crezut mereu în noi, chiar dacă am jucat în inferioritate. Sînt mai matur în joc şi acum trebuie să profit de orice şansă care mi se oferă în faţa porţii"
Szabolcs Szekely, atacant ACS Poli

"E uşor să căutăm scuze, sînt supărat pentru o nouă înfrîngere. Nu am făcut un joc rău, ne-am creat ocazii, dar am avut şi ghinion"
Cristian Dulca, antrenor Gaz Metan

581604-caseta-poli.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
polistul68
polistul68  •  06 August 2013, 10:56
Postat de kiddu90 pe 06 August 2013, 09:46

Cât timp e în formă, merită o şansă. Măcar în ceva amicale. S-au mai văzut jucători nu la prima tinereţe care au ajutat naţionalele lor.

de acord cu tine....dar e evident ca are o anumita valoare..care nu e de nationala..cit as fi de polist, trebuie sa recunsoc ca marica, Torje, mutu sunt peste el....

kiddu90
kiddu90  •  06 August 2013, 09:46
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Cât timp e în formă, merită o şansă. Măcar în ceva amicale. S-au mai văzut jucători nu la prima tinereţe care au ajutat naţionalele lor.

polistul68
polistul68  •  06 August 2013, 09:28
Postat de kiddu90 pe 06 August 2013, 08:48

Ăsta da ungur! Vorbeşte perfect româna, dedică mesaje în română, respectă ţara în care s-a născut şi trăieşte. Mereu mi-a plăcut că mulţi unguri din zona Timişului se consideră români.

Timisoara, nu ca sa ma laud, a fost tot timpul un model pt convietuirea mai multor etnii...pe linga unguri, mai avem si nemti, si sirbi, si bulgari..si chiar nu au fost probleme. Nebuni se gasesc peste tot, dar aici nu rpea sunt bagati in seama.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close