FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - DINAMO 0-0

VIDEO+FOTO Ofensivă cu botniţă » Dinamo a controlat meciul cu Viitorul, 0-0, dar n-a reuşit să marcheze cu un Pape total depăşit

Articol de GSP - Publicat marti, 06 august 2013 00:00 / Actualizat marti, 06 august 2013 09:08

Succesul cu Vaslui a ajutat-o pe Dinamo să-şi recapete încrederea, să cîştige un jucător, pe Rotariu, dar nu şi să construiască o echipă.

"Cîinii" arată binişor pînă în careu, unde se năruie tot efortul pentru că nu există un puncher în faţa porţii.

Click aici pentru VIDEO şi FOTO!

Pape Ndaw e orice, dar nu vîrful mult visat de "cîini". E atît de longilin încît, cînd are mingea la picior, ai impresia că are rău de înălţime. Cu Vaslui a ratat cu poarta goală, iar aseară, 31, africanul a comis-o din nou: centrare Filip şi reluare brambura dintr-o poziţie din care şi Bălgrădean ar fi dat măcar pe poartă.

Pînă atunci, o fază de fotbal occidental: cursă Matei pe dreapta, centrare, preluare pe piept a lui Curtean, 18, şi şut din prima cu stîngul sub bară. Mănuşa lui Vîtcă s-a pus scut şi "cîinii" au punctat doar la impresia artistică.

Dică e "Bau-Bau"
Viitorul s-a mulţumit să se lase dominată şi să replice pe contraatac. Iar pericolul nu poate veni decît de la Nicolae Dică, specialist în stricat momente frumoase pentru Dinamo. Căpitanul constănţenilor, 55, i-a îngheţat pe roş-albi cu o lovitură de cap sub transversală, culeasă greu de Bălgrădean. Cristi a fost la un pas să-şi distrugă echipa, 73, cînd, ieşit neinspirat la 16 metri de poartă, a fost lobat de Băluţă, tot din pasa lui Dică, însă mingea s-a dus agonizant pe lîngă bară.

Agonizant a terminat şi Dinamo, cu un singur şut pe poartă în partea a doua, al lui Curtean, 86, direct în Vîtcă!


Rus trebuia eliminat!
Ovidiu Haţegan a decis să-i arate doar cartonaşul galben lui Liviu Rus în minutul 42, cînd jucătorul dinamovist a avut o intrare criminală asupra lui Bejan. Reluările TV arată că centralul din Arad a greşit atunci cînd a luat decizia, jucătorul alb-roşilor meritînd cartonaşul roşu. "Din punctul meu de vedere, este un atac care trebuia să fie sancţionat cu eliminare de către Haţegan. A greşit, asta e clar, este un atac periculos", a comentat Stelea la Dolce.


A venit Mengolo
Atacantul camerunez Justin Junior Mengolo a sosit ieri în România, iar aseară a fost prezent la meci. El s-a aşezat la masa presei şi a fost impresionat de reprezentaţia galeriei dinamoviste. Vîrful de 20 de ani va face azi vizita medicală, iar dacă nu vor exista probleme, africanul va semna cu Dinamo un contract pe trei sezoane. Mengolo a jucat ultima dată în Tunisia, la Etoile du Sahel, însă ultima sa partidă datează din decembrie 2012. (George Stanciu)


581613-caseta-dinamo.jpg

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (13)
nicu
nicu  •  06 August 2013, 10:37

Pape e mai fotbalist decat Rus. Referitor la ceea ce spune Stelea, pot spune ca ala nu a fost un atac periculos, Bejan nu avea mingea deci Rus nu avea de ce sa-l atace :). Bietul de el chiar a vrut sa suteze la poarta, numai ca nu a nimerit mingea. A mai incercat el si cateva pase dar mingea nu-l asculta. E clar ca locul lui este in banda si nicidecum in centru. Despre meci nu pot spune decat nu prea am vazut fotbalisti pe teren, arbitri care nu au treaba cu fenomenul, comentatori Tv depasiti si lista poate continua...

ogica30
ogica30  •  06 August 2013, 09:47
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

dar NATO SI EUROPA nu rade cand vede ca un club de traditie e condus de un cioban puscarias?un cioban ce alearga cu sacosa de bani dupa jucatorii participanti in aceeasi competitie oferindu-le bani?un cioban care injura,jigneste pe toata lumea,rasist, xenofob si vorbeste ca la usa cortului? P.S. mai bine retrogradati decat cu un asfel de patron.

ogica30
ogica30  •  06 August 2013, 09:42
Postat de vaalah pe 06 August 2013, 09:26

Va dam cu terenul în cap de sar puricii din blana voastră maidanezilor . Anul asta retrogradați . Acum toată tara a văzut meciul Vaslui CFR si a înțeles ca etapa trecuta RUȘINEA ROMÂNIEI 1948 a făcut blat . Retrogradați anul asta râșilor .

ce creier de oaie ,in blaturiile cu vaslui nu include dinamo ci mai degraba echipa ta din gunoiul ghencei, ati invins vasluiul cand era nevoie, porumboiul e stelist 100%......

Vezi toate comentariile (13)
Comentează