FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VIITORUL 0-4

VIDEO + FOTO Premiul "proștii stadioanelor" » Imagini incredibile: cum au dat huliganii lui Dinamo cu picioarele într-o ușă care se deschidea invers :D

FOTO: Captură TV Digi Sport +11   FOTO
FOTO: Captură TV Digi Sport

Articol de GSP - Publicat marti, 31 octombrie 2017 10:07

În minutul 62 al partidei dintre Dinamo și Viitorul 0-4, un grup de aproximativ 50 de suporteri ai "câinilor", din Peluza Cătălin Hîldan și de la Peluza Sud, au forțat gardul și au pătruns la tribuna 1, nemulțumiți fiind de jocul echipei lui Miriuță.

Fanii au forțat o poartă, lovind-o puternic cu picioarele și cu pumnii. După câteva zeci de secunde în care s-au chinuit să treacă de poartă, suporterii dinamoviști și-au dat seama că aceasta se deschide în sens invers.

Unul dintre ei i-a calmat pentru o secundă pe ceilalți și a deschis poarta de acces, iar fanii și-au continuat drumul spre tribuna 1. Ulterior, forțele de ordine au intervenit și i-au potolit pe suporterii dinamoviști.

 

7 bis5 bis

666

7888

final


Foto: Captură TV Digi Sport

 

 

Save

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (74)
vicol_vali
vicol_vali  •  04 Noiembrie 2017, 15:19

Au fost doi-trei, dar zece mii să afișeze DOAR DINAMO BUCUREȘTI. Și alri 30000 după ce au văzut nu i-a avertizat? NIci ăla de urla să ridice pancartele. Mie mi se pare că a fost ca și cum MM cu GG s-ar fi dus înapoi la închisoare în Dosarul Valiza, deși GG și patronul FCSB au dosar pe rol cu terenurile MAPN. Oricum, echipa nu-i a lui GG.

haetim
haetim  •  31 Octombrie 2017, 19:26

Si premiul pentru prostii jurnalismului revine tot la gsp.. nu stiam ca aia e o usa..nu cumva e o poarta?

pedro0
pedro0  •  31 Octombrie 2017, 18:41

*** soarta voastra va fi ca cea a rapidului

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (74)
Comentează