FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FC VOLUNTARI 2-0

VIDEO+FOTO Show-ul celor săraci » CFR a învins-o pe Voluntari, 2-0, şi a trecut pe plus în clasament

Articol de - Publicat sambata, 01 august 2015 00:00

Cele două echipe au printre cel mai slab cotate loturi din Liga 1. Asta nu le-a împiedicat să ofere o partidă agreabilă aseară

În Gruia, fotbalul refuză să moară! CFR nu mai are decît numele și culorile în comun cu formația ce strîngea 10 puncte în Liga Campionilor. Strategia s-a schimbat. Nu se mai aduc jucători scumpi, lefurile sînt modeste, dar rezultatele continuă să apară. Clujenii au plecat cu un deficit de 6 puncte din cauza problemelor financiare, dar înaintea meciului cu Voluntari, fiind neînvinși, mai aveau doar -1 în clasament.

Click aici pentru VIDEO!

Ilfovenii s-au speriat parcă de forța din trecut a CFR-ului. Elevii lui Dican și-au luat tare adversarii. După doar cîteva zeci de secunde, Tiago Lopes a lovit transversala cu un șut superb. Apoi, Mureșan nu l-a putut învinge pe Balauru în două situații (7, 11).

Oaspeții și-au revenit precum un boxer băgat în corzi și au replicat pe măsură, dar Kone nu a profitat de eroarea lui Tînc (13). Mincă a avut un reflex formidabil la șutul lui Călințaru (33), iar la poarta cealaltă Lopes a trimis alături după ce l-a driblat și pe Balauru (35).
Pînă la urmă a venit și golul. Petrucci s-a înălțat frumos și a marcat cu o lovitură de cap (41). O repriză delicioasă!

În partea a doua, tempoul a mai scăzut, mai ales după ce Zaharia l-a faultat în careu pe Păun (56). Tot el a executat și tabela s-a făcut 2-0! Gazdele au făcut pasul înapoi și au închis jocul precum o echipă mare. Ilfovenii au găsit greu drumul spre careul advers, iar atunci cînd au făcut-o Kone (61), Pîrvulescu (75) și Maftei (90) au avut milă de Mincă.

CFR și-a mai trecut în cont o singură ocazie, a lui Voiculeț, revenit în Gruia după aventura la Tîrgu-Mureș, însă șutul lui s-a dus alături (82). S-a terminat așa, iar clujenii rămîn neînvinși, cu două victorii și două egaluri, însă cu doar 2 puncte în clasament, în vreme ce Voluntari înregistrează primul eșec în L1.

"Sînt mulțumit de rezultat și de joc, am dominat clar. Am reușit să anulăm deficitul de 6 puncte cu care am plecat, asta era important în acest debut de sezon"
Francisc Dican, antrenor CFR

"Scorul e nedrept! Două neatenții ne-au privat de un rezultat bun. Știam că CFR are probleme, mă așteptam să cîștigăm"
Bogdan Vintilă, antrenor Voluntari

"Ne va fi greu să ne salvăm de la retrogradare, dar sperăm să reușim. Pancu e un plus pentru noi, ne va ajuta mult"
Vasile Maftei, căpitan Voluntari

clipboard01

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
daniaania
daniaania  •  04 August 2015, 15:38

CFR a fost si este o echipa de top in liga 1. Chiar daca vor sa o anihileze, nu vor reusii !!!! HAI CFR

wertus
wertus  •  02 August 2015, 20:57

oricum are 8 puncte depunctarea e doar praf in ochi, la TAS se rezolva ca de nu sunt comisiile care tin pe FCSB in brate Nicio federatie nu are voie sa influenteze campionatul prin depunctari conform regulamentelor internationale

romelo777
romelo777  •  01 August 2015, 13:06

bine ca altii sunt criticati si steaua e umflata si aratata la tv toata ziua

Vezi toate comentariile (5)
Comentează