FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - STEAUA 3-4

VIDEO+FOTO Team-building înainte de Big Ben » Steaua a învins Ceahlăul cu 4-3 şi e pregătită de returul cu Chelsea

Articol de - Publicat luni, 11 martie 2013 00:00 / Actualizat luni, 11 martie 2013 09:49

Mecanismul perfect al Stelei contra lui Ajax şi Chelsea a avut momente de scurtcircuit, aseară, la Piatra-Neamţ, dar salvarea şi liniştea au fost aduse din linia a doua


Pac-pac-gol! Bourceanu a deschis balul printr-o lovitură liberă bătută simplu şi eficient. Defilare? Nope! Lato a fost hai-hui pe apărare. Mai întîi, a fost permisiv cu Gheorghiu, ultimul mai atent ca Torres joia trecută. Rocha a profitat de visarea lui Cazan şi pac-pac-iar gol. Imediat, Pintilii n-a mai centrat decisiv, ci a fost decisiv cu gol. Patru reuşite în 12 minute, să fie fotbal frumos. Părea un team-building distractiv pentru "olimpicii" lui Reghe, însă cînd calculam dacă există, la ora asta în Europa, fundaş stînga mai bun decît Latovlevici, Iasmin a făcut-o lată cu Constantinescu. Un fault a la Bertrand la Rusescu, iar Golubovici nu l-a mai lăsat pe Tătăruşanu să apere de la 11 metri.

Click aici pentru rezumatul VIDEO!

Cînd te joci cu focul...
Oamenii veniţi să vadă Invincibila Armada ce-a băgat spaima în puterile europene au observat şi cîteva carenţe ce dau frisoane în perspectiva partidei deceniului de pe Stamford Bridge. Apărarea permeabilă a Stelei a avut de suferit cu Constantinescu şi Stana, care nu sînt chiar Lampard şi Hazard. Gardoş (29) era să le ofere un gol cadou gazdelor, dar a salvat Georgievski. Popa, atît de lăudat de David Luiz, a şutat jenant, în minutul 26. Latovlevici a avut jocul lui Sergio Ramos, aiurit în apărare, dar ultrapericulos în atac, lovitura sa liberă, din minutul 42, fiind scoasă in extremis de către Lepmets.

Tatu, premieră la ţanc
Rusescu (47) l-a remarcat iar pe portarul nemţean, după care Stana, imediat, a dat cu piciorul, incredibil!, unei situaţii imense de a egala la 3. Tatu (60) a liniştit apele, cu primul său gol de la revenire, după o acţiune individuală şi assist-ul scurt al lui Rocha, dar asta fiindcă apărarea Ceahlăului rămăsese stană de piatră. Rusescu (67) a vrut să fie mai tehnic decît de obicei, dar "scăriţa" l-a trădat. Dar Steaua tot a cules aplauze de la localnici la scenă deschisă, chiar dacă a mai încasat un gol pe final de la Constantinescu.

563008-untitled.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (53)
jonathan_stoian
jonathan_stoian  •  11 Martie 2013, 22:33
Postat de vladone29 pe 11 Martie 2013, 16:12

Hai sa iti explice fratiliiii tau cum sta treaba...in mare parte,e vorba despre antrenor....mari atacanti nu avem,dar antrenorul face cam 70 % la steaua...

antenorul face 70 % ?? Poi ce , intra el in teren si da goluri ?Antrenorul face jocul tactic si plaseaza jucatorii intr- o strategie pe teren , restul tine de jucatori si de capacitatea lor !!Dupa spusele tale , echipa asta nu e cine stie ce , ar putea veni orice jucator de liga a 4 a sa se bata cu Chelsea, ca e Reghe antrenor !!

lacatus82steaua
lacatus82steaua  •  11 Martie 2013, 16:48

Hai sa va spun ceva : FORTZA STEAUA !!!!! Restu e Can Can !!!!!

vladone29
vladone29  •  11 Martie 2013, 16:12
Postat de botizan pe 11 Martie 2013, 10:18

SOMEBODY SHOULD STOP STEAUA .... Daca bat cu Tatu si Rocha ... ITS FREAKING ME OUT :))))

Hai sa iti explice fratiliiii tau cum sta treaba...in mare parte,e vorba despre antrenor....mari atacanti nu avem,dar antrenorul face cam 70 % la steaua...

Vezi toate comentariile (53)
Comentează