FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - CS SEVERIN 2-0

VIDEO Furtuna ce-aduce linişte » Oţelul a evadat din zona periculoasă a clasamentului, după 2-0 cu Severin

Articol de - Publicat duminica, 14 aprilie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 13 aprilie 2013 21:41

Gălăţenii s-au salvat ieri prin succesul de acasă cu Severinul, 2-0, atacul funcţionînd la turaţie maximă în momentele potrivite


Oţelul este pe un trend ascendent după ce-a revenit pe mîinile capabile ale lui Petre Grigoraş. Iar confirmarea a venit şi ieri, fie pe uscat, fie pe ud, stihiile naturii abătute asupra oraşului de la Dunăre aducînd un curcubeu pe cerul echipei gălăţene. Severinul a arătat că a crescut în această primăvară, dar formaţia pare bătută de soartă. Florin Costea sigur e! A bătut bine o lovitură liberă, în minutul 8, dar Grahovac a fost la post, apoi, lansat de Vranjkovici, a trimis mingea în bară, minutul 23. Şi astea au fost şansele oltenilor!

Click aici pentru rezumatul partidei!

Neagu, minutul 29, a egalat situaţia la bare, Rusandu doar l-a enervat pe Stromajer cu deciziile sale, iar slovenul a fost decisiv chiar înainte de pauză. Al doilea său gol în acest sezon, dar venit la ţanc. Apoi, Astafei, minutul 56, a punctat în premieră pentru gălăţeni. Aprecieri şi pentru Iorga, omul cu două pase decisive ieri. Jucătorii lui Grig au dansat pînă la final. Marquinos şi Astafei, care a zguduit bara, ar fi putut produce o victorie chiar mai confortabilă.

5 pase de gol are Iorga pentru gălăţeni în acest sezon, plus 4 goluri

Rusandu, primă repriză de coşmar
"Centralul" meciului, Lucian Rusandu, a avut o primă repriză aiurită. În minutul 25, a mutat în afara careului un fault asupra lui Stromajer. Şapte minute mai tîrziu, o intervenţie a lui Hasanovici asupra lui Stromajer, la marginea careului, nu s-a soldat cu penalty, cum s-ar fi impus, ci cu un cartonaş galben acordat atacantului, pentru simulare. Apoi, în minutul 41, a decis să oprească meciul, din cauza grindinei. Jucătorii celor două echipe aproape că l-au implorat să mai joace pînă la pauză, Rusandu s-a îndreptat cu toţi fotbaliştii spre vestiare şi, cînd să intre pe tunel, a cedat şi-a decis continuarea partidei!

567576-caseta-otelul.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
theopalas
theopalas  •  15 Aprilie 2013, 01:21
Postat de pbogdan pe 14 Aprilie 2013, 04:22

Grigoras

Atat ai de spus?

pbogdan
pbogdan  •  14 Aprilie 2013, 04:22

Grigoras

Vezi toate comentariile (2)
Comentează