FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FC BOTOŞANI 5-0

VIDEO Galop în ploaie » Astra a măcelărit Botoşaniul, scor 5-0

Enache a reușit o dublă cu Botoșani
Enache a reușit o dublă cu Botoșani

Articol de - Publicat luni, 25 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 24 noiembrie 2013 21:59

Astra s-a distrat aseară cu o echipă cîndva greu de învins, FC Botoşani, iar cel mai puternic atac din Liga 1 a dus formaţia lui Isăilă pe primul loc în campionat.

La Giurgiu, plouă, plouă, dar nu s-a ajuns la nouă, ci doar la cinci. S-a jucat, practic, la poarta nevinovatului Curileac, lăsat pradă în faţa celui mai bun atac din Liga 1. Astra şi-a trecut în cont victoria încă din prima repriză, pe lîngă reuşitele lui Enache (9, 32), De Amorim (17) şi Takayuki (43), mai avînd alte cîteva ocazii imense.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Ghinionistul serii: golgeterul Budescu. A ratat trei oportunităţi, una mai mare ca alta, o dată fiind blocat de transversală, de două ori de către portarul advers. Partea secundă a reprezentat tot galopul prin ploaie al echipei lui Isăilă, Botoşaniul fiind departe de echipa ce entuziasma în startul campionatului.

Yazalde (47) a tras, dar Curileac a scos de la vinclu. Enache (61) a trecut pe lîngă hattrick, mingea fiind deviată de Tincu. Prima şi singura ocazie a moldovenilor a fost semnată de Fulop (68), cînd a căutat, şi el, vinclul porţii adverse. Jocul s-a mai diluat şi din cauza condiţiilor meteo, dar Yoda (89) i-a curentat, în final, pe neputincioşii botoşăneni.

"Sînt bucuros, am făcut un joc foarte bun, însă nu trebuie să ne vedem campioni. N-am apucat să văd Pandurii - Steaua, doar imagini şi ceva informaţii" (Daniel Isăilă, antrenor Astra)

Inbox
- Noul preşedinte al LPF, Gino Iorgulescu, a fost invitatul lui Ioan Niculae, patronul Astrei, iar camerele DigiSport l-au surprins pe conducătorul Ligii aplaudînd la ultima reuşită a gazdelor! Iorgulescu s-a întreţinut amical pe durata partidei cu şeful giurgiuvenilor.
- Budescu a primit aseară cartonaş galben şi ratează meciul cu ACS, de la Timişoara, de vineri.

596289-astra-botosani-5-0.jpg

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
inexistentus
inexistentus  •  27 Noiembrie 2013, 23:20

Culai dupa ce nu s-a mai inteles cu nevasta, s-a inteles cu Botosaniul.

planetfun
planetfun  •  25 Noiembrie 2013, 18:44

ciudat ca presa nu a semnalat nimic ....

glorie
glorie  •  25 Noiembrie 2013, 16:10

Dinu Gheorghe, adica hotul, striga hotii! INCREDIBIL! Ca sa distraga de la desfasurarea acestei partide care a inceput in cateva ore...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează