FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - GAZ METAN 2-2

VIDEO: Gazul a revenit incredibil în repriza secundă cu U Cluj » Explozie cu efect întîrziat

Adrian Cristea (în alb) a făcut aseară un meci şters Foto: Lorand Vakarcs
Adrian Cristea (în alb) a făcut aseară un meci şters Foto: Lorand Vakarcs

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 aprilie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 09 aprilie 2011 23:26

"Dubla" lui Niculescu n-a fost suficientă pentru victoria "şepcilor", Gazul revenind incredibil în repriza secundă

"U" Cluj a jucat aseară acasă, la Mediaş, cu Gaz Metan Mediaş. Nimic fals după vocea tribunei. 1.000 de "şepci roşii" au făcut gălăgie mare la tribuna a doua, ca o repetiţie pentru derby-ul Clujului de joi, cu rivalii de la CFR. Brazilianul Machado a simţit căldura suporterilor şi era să ardă Gazul la prima acţiune. S-a impus însă Pleşca exemplar (13).

Apoi, Niculescu i-a trimis un avertisment de la 30 de metri, din lovitură liberă (18), goalkeeper-ului medieşean. Dincolo, pericolul a apărut tot din bocancul unui "student". Eric a centrat parşiv din banda dreaptă, iar Daniel Munteanu era cît pe ce să respingă în proprie poartă (29).

Clau-gol-gol
"Clau-gol" îşi merită pe deplin alintul şi la Universitatea. Fostul dinamovist are precizia unui lunetist la fazele fixe. Nici locul de tragere nu mai reprezintă o problemă. Prima minge, atinsă de portar şi apoi de bară, a poposit în plasă, trimisă de la 25 de metri central (41). La nici două minute, Niculescu a făcut 2-0, de această dată de lîngă tuşă şi cu largul concurs al lui Pleşca, păcălit de ricoşeul din pămînt.


Înger şi demon
Brazilianul Eric trage şi el bine din lovitură liberă (48), dar de această dată a făcut-o milimetric pe lîngă poartă. Tot el a ratat apoi penalty-ul acordat de Deaconu la semnalizarea perfectă a tuşierului Radu Iulian, în urma unui fault al lui Pele la Roman. S-a revanşat 5 minute mai tîrziu, cu un şut în cross, oprit în plasa laterală. Se părea că şi aşa clujenii vor cîştiga meciul, dar Mediaşul a izbutit miracolul: Hoban a centrat, iar Roman, expertul în ratări, a trimis în plasă, 2-2 (86)! S-a jucat pe contre, "U" a marcat golul victoriei pe bune, dar Onicaş a anulat aiurea, luîndu-le două puncte clujenilor!


Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (5)
redshadow
redshadow  •  10 Aprilie 2011, 12:27

Arbitri Fura...

adisa
adisa  •  10 Aprilie 2011, 11:23

Ne-am saturat de asemenea arbitraje in liga 1.Nota 3 pe care i-ati dat-o voi la Onicas e prea mare luand in considerare ca a decis rezultatul unei partide.Felicitari in schimb celuilalt tusier care a vazut penalty-ul pentru gazmetan. Daca am ajuns ca arbitri sa decide meciuri atunci de ce mai joaca echipele pe teren?pentru ce sa se chinuie , pentru ce sa lupte cand vine un t.i.m.p.i.t si-si bate joc de munca ta.Si mai e si platit pentru asta.De aici ce concluzie tragem.Ei sunt actorii principali nu jucatori, pentru ca ei stabilesc rezultate finale. Si se pare ca asa trebuie sa fie de ce vreme ce Avram gaseste intotdeauna scuze pentru arbitri.In clasament ar trebui sa fie trecuti si arbitri

dinamir
dinamir  •  10 Aprilie 2011, 11:19

onicas asta nu eala care nu i-a lasat pe pandurii sa castige in giulesti?sau steaua craiova cand a dat offside la dina cand a marcat costea.nu mai stiu care din ele dar o comite des.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează